2016/02/13

Pieni 4-vuotias mopoilija

Kävimme viime viikonloppuna moottoripyörämessuilla. Siellä yksi ylpeä isi käveli pitkin käytäviä ja esitteli kahdelle pikku-pojalle erilaisia malleja ja nosteli heitä koeistumaan pieniä ja vähän isompiakin moottoripyöriä. Voin kuvitella, että on hetkiä kun meidän isi-ihminen on erittäin iloinen siitä, että hänellä on kaksi poikaa. Tämä oli yksi niistä hetkistä. Messuhallin perältä kuului jänniä moottoriääniä ja kuin magneetit meidän porukka valui pikkuhiljaa niitä kohti. Meidän yllätykseksi selvisi, että pienille lapsille oli tehty oma moottoripyörien testirata. Siis miten siistiä?Okei oli se kuinka siistiä vaan, minua jännitti. Siellä meidän "iso" (eli pieni) 4-vuotias sitten puki ylleen jäykän  moottoripyöräilypuvun, vähän liian ison kypärän ja muut tarvittavat suoja-asusteet. Näin miten myös hänen silmistä loisti jännitys mutta samalla hän oli tärkeän ja ylpeän näköinen. Sinne hän sitten pienen ohjeistuksen jälkeen lähti ohjaajaan saattamana kiertämään rataa. Apua! Ehkä meillä sitten ensi kesänä treenataan motocrossia?! Hihii..

Kävimme kierrosten välissä myös tervehtimässä lasten iso-isoisää, joka oli töissä (!!) messuilla esittelemässä vähän vanhempia moottoripyöriä. (Meidän pojilla on siis tällaisia pieniä sukurasitteita tähän moottoripyörä-fiilistelyyn..) Lapset saivat koeistua myös näitä erikoisempia pyöriä turva-aidan takana ja niin se sitten lopulta puri heitä. Se moottoripyöräkärpänen siis.

Onko jonkun muun pikkuinen ajanut tällaista vauhtihärveliä?

-Såfin

4 kommenttia:

 1. Ihania poikia♥ Meillä pienin haaveilee mönkijästä ja tyttö miehen mopon kunnostamisesta. Toivottavasti ei sentään vielä ensi kesänä, sillä ea-pakki ei todellakaan ole kunnossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii <3 Oi - ai teillä olisi sellaisia projekteja luvassa tulevaisuudessa! Nehän on ihan huippuja etenkin jos lapset saavat olla mukana hääräilemässä :)

   Poista
 2. Ihanat. Meidän isä möi oman moottoripyöränsä puolisen vuotta esikoisen syntymän jälkeen. Kai sen sydän edelleen itkee vähän verta siksi, mutta koska jostain oli luovuttava, eikä sillä herralla ollut edes aikaa ajaa sillä, niin sitten se oli siinä. Varmasti se hankkii joskus uuden, siitä ei ole epäilystäkään :D

  Meillä vauhtia haetaan aina mökillä - moottorikelkoista! Ne kiehtoo ja ehkä vähän pelottaakin meidän poikia.

  VastaaPoista
 3. Vau, kylläpä on siinä ollut lapsilla ihmettelemistä, kun on noin paljon moottoriajoneuvoja! Itsekin olin pienenä hurja moottoripyöräfani ja pääsinpä teräskaarihallien testiradoille kisailemaankin joskus.

  VastaaPoista