2016/02/02

Vaahtopalameri ja liukurengasmäki

Mitäs tekemistä sitä keksisi lauantai-illalle? Jos meiltä aikuisilta olisi kysynyt tätä 10 vuotta sitten olisimme vastanneet aika eri tavalla kuin tänä päivänä. Mutta nyt kahden lapsen vanhempana me sitten mietittiin, että tietty tässä voisi lähteä Superpark-"sisätemmellyspuistoon" purkamaan vähän energiaa. Ajattelimme, ettei varmaan moni muu vietä siellä viikonloppuiltaa. Olimme väärässä. Puisto oli aivan täynnä iloisia ja punaposkisia lapsia. Ja mitä pidemmälle ilta eteni, sen enemmän vauhtia kaikilla oli. Oikeastaan tämä ei siis edes eronnut kovin paljon muiden lapsettomien aikuisten lauantai-illan ajanviettopaikoista - vauhti vain koveni illan mittaan.. Hahaa..

Lapset rakastavat Superparkia ja sen kaikkia temppuratoja. Siellä saa mm. kiipeillä, temppuilla ja pomppia trampoliinilta suoraan vaahtopalamereen ja liukua renkailla alas liukumäkeä. Meidän aikuisten onneksi temppuradoissa ei ole yläikärajaa ja kaikenikäisiä kannustetaan liikkumaan. Meidän isi-ihminen kävi tietty lämäämässä kiekkoa ja lyömässä syöttökoneesta sinkoilevia pesispalloja. Meidän porukan pienin puolivuotias tyyppi oli myös hengessä mukana ja sopivana hetkenä hän näki tilaisuuden tulleen kun hänen äiti käänsi katseen ja veti itsensä kaikilla käsivoimilla suoraan pää edellä vaahtopalamereen.. Siinä on taistelijahenkeä! Hihii..  

Oletteko koskaan havahtuneet miettimään miten paljon viikonloppuillat muuttuneet ajasta ennen lapsia?

-Såfin

4 kommenttia:

 1. Hih, nää "sisäpeuhulat" on kyllä kivoja :)
  Takuuvarma väsytys niin lapsille kuun aikuisillekin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! On aivan satavarma että tällaisen illan jälkeen kaikki nukkuu hyvin :)

   Poista
 2. Me ollaan mietitty miten ihmeessä sitä on jaksanut mennä illasta toiseen silloin kun lapsia ei ollut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sama on käynyt meidänkin mielessä! :) Toisaalta on myös hauskaa miten paljon näistä lapsimielisistä koti-illoista nykyään nauttii <3

   Poista