2016/02/21

Suosikki sisustuskukat

En tiedä onko kellään muulla menossa tällainen kukka-kausi? "La saison du fleur" (Anteeksi, en puhu sujuvaa ranskaa.. Hahaa) Juuri nyt rakastan kukkia. Kaikista ihmeellisintä tässä on se, että minusta niitä voi ripotella ympäri kämppää ihan joka nurkkaan. Yksittäisiä leikkokukkia pulloon, kimppuja isoon lasipurkkiin tai sitten vaikka laittaa pystyyn jonkun näköisen pienen kaktuskokoelman. Tämän hetken suosikit ovat kuitenkin aika selkeät. Rakastan erilaisia oksia kuten esim. kirsikkapuun oksia, mangnolian oksia tai erilaisten havupuiden oksia. 

Toinen uusi lemppari on kaktukset. En oikeastaan edes omistanut yhtään kaktusta ennen tätä viikkoa. Lastenkin mielestä kaktus on magee kukka. Todella vaarallinen sellainen - "une fleur dangereuse". He saivat varmasti viikolla jonkunnäköisen trauman kun yritin opettaa heille, että kaktukseen ei saa koskea. Pojat odottivat innokkaana vieressä kun olin poistamassa suojapapereita tämän "vaarallisen" kukan ympäriltä ja otin sitten vahingossa kunnon otteen kakuksesta ilman suojahanskoja. Auts. Noh, oli miten oli saimme nyt vihdoin kaktuksen ruokapöydällemme!

-Såfin

PS. Luin äskettäin pätkän yhdestä Hercule Poirotin kirjasta ja huvituin niin sen tyylistä upottaa tekstiin ranskankielisiä sanoja, että oli pakko koittaa itsekin.. Jotenkin se kuitenkin sopii paremmin tuohon Agatha Christien kirjoittamaan kirjaan.. Hahaa.. :)

9 kommenttia:

 1. Oi ihania kukkia <3 Kukat kyllä viimeistelevät sisustuksen ja tuovat raikkautta. Niin kauniita kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Jep, kukat on just hyvät myös siinäkin mielessä, että niitä voi vaihtaa usein :)

   Poista
 2. Mä sain lapsuudessa kammon kaktuksiin, mutta leikkokukat on ihania. Muut mulla ei pysy hengissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, muakin valmiiksi jo hieman pelotti kaktuksen hankkiminen. Onneksi se oli luulot pois ensi kohtaamisella - nyt tiedän miltä sen pistos tuntuu.. Hahaa :D

   Poista
 3. Ihania kuvia, ja ihania kukkia <3

  Minä olen myös ehkä hieman hurahtanut kukkiin.
  ( Tosin vain niihin kukkiin jotka pysyvät ilman hoitoa elävänä max 3 päivää :D )
  Nykyään haluan, että meillä on aina kukkia keittiön vaasissa.
  Mutta olen hyväksynyt sen, että kukka kun kukka meillä kuolee joten olen tyytynyt pitämään kukkia vain yhdessä maljassa :D


  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana! Sitten meitä on kaksi :D Ja toisaalta on hyvä että kukkia voi vaihtaa mielensä mukaan aika usein. Se tuo uutta ilmettä ja pienen palan luontoa sisälle. Etenkin näin loskasäällä se tuntuu edes vähän lohduttavalta!

   Ihanaa viikkoa myös teille :D

   Poista
 4. Kukat ovat kyllä niin kauniita♡ mä en vaan mikään viherpeukalo ole ja saankin ne nuukahtamaan alle viikossa, buu! Silti niitä on aina ostettava, kukat tuo ihanan kevään tunteen kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! :D Ja hei, leikkokukkien kanssa ei edes tarvii olla kovin kummoinen viherpeukalo. Eikös se ole normaalia, että ne kuolee viikossa..? Hihii <3

   Poista
 5. Oih! mä rakastan kukkia, mutta olen äärettömän pihi ostamaan niitä. Varsinkin leikkokukkia, joiden kukintaikä on niin kovin lyhyt ;)

  VastaaPoista