2016/02/17

Meidän tuleva talo

Tattadaa! Tässä se on: meidän unelmatalo.  (Kuvittele tähän: fanfaarit, ilon kiljahdukset, rumpujen äänet). Hahaa.. Päädyimme lopulta käyttämään suunnitteluvaiheeseen arkkitehtiä, joka nyt on kasannut meidän viimeisiä muutostoiveita ja muokannut niistä sitten lopulliset piirrustukset.  Kantava idea näissä suunnitelmissa oli se, että maksimoimme olotilaan/keittiöön käytettävät neliöt ja halusimme tehdä tästä yhteistilasta mahdollisimman ison ja valoisan. Talo tulee ulkopäin oleman valkoinen ja ehkä omasta mielestäni jopa hieman funkkistyylinen. Katto on hieman viisto ja verhoilun yksityiskohdissa käytetään puuta. Yläkerrassa, joka on puoli kerrosta maan päällä, tulee olohuoneen ja keittiön lisäksi olemaan erillinen saunaostasto josta pääsee kätevästi ulos suurelle terassille. Talon kellarissa joka taas on puoli kerrosta maan alla on sitten arkiolohuone, kodinhoitohuone ja makuuhuoneita.Näillä piirrustuksilla lähdemme nyt hakemaan rakennuslupaa ja toivon mukaan lopullinen toteuma on sitten ainakin jotain tänne päin. Rakennusluvan käsittely kestää meilläpäin ainakin muutaman kuukauden, ellei pidempään riippuen siitä miten paljon muutoksia suunnitelmiin pitää tehdä... Iiik!!

Pitäkää nyt siis peukkuja, että saamme vihreää valoa suunnitelmille!!

-Såfin

12 kommenttia:

 1. No peukkuja täältä! Aivan ihana suunnitelma <3 Looking good, tuskin maltan oottaa että pääsette rakentamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeejee! Arvaat varmaan kuinka fiiliksissä täällä ollaan :D <3

   Poista
 2. Vautsi! Täällä pidetään kaikki sormet ja varpaat pystyssä ja toivotaan vihreän valon pikaista ilmaantumista♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on kaikki sormet ja varpaat pystyssä! :D Mä nii-iin odotan että pääsisimme jo pystyttämään seiniä.. hahaa..

   Poista
 3. Siiis ei voi muuta sanoa kuin VAU ! Näyttää mielettömän hienolta! Täällä peukut pystyssä myös ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä meidän unelmatalo ja ollaan kyllä tosi innoissamme! Pidetään siis peukkuja yhdessä <3

   Poista
 4. Onnea tulevaan projektiin! Varsin erilainen kuin mihin itse on tottunut, mutta kuulostaa mielenkiintoiselta pohjaratkaisulta. Tuleeko teille kallioon louhittu koti? Sukulaisilla on sellainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Sitä varmasti tarvitaan.. :D Ja toivomme kyllä että tässä kodissa sitten olisi "sitä jotain".. Meidän tontti on tasaisella maaperällä, taitaa olla osittain hiekkaa ja osittain savea!

   Poista
 5. Apua, ihanaa ♥ Varmaan piinallista odottaa niin pitkään mutta lopputulos varmasti palkitsee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, varmasti jo tiedät etten ole kovin hyvä odottamaan tuloksia ja minusta se voisi hyvin olla valmis jo nyt.. hahaa <3

   Poista