2016/02/18

Vaihto läpsystä

Mitä meidän arkeen oikein kuuluu? Täällä blogissa ei kerkeä eikä pystykään aina kertomaan mitä kaikkea elämässä on milloinkin käynnissä. Ajattelin raottaa verhoja siihen mitä meille oikeasti kuuluu tällä hetkellä. Me elämme nimittäin tällä hetkellä todella hektistä aikaa. Ihan näin normi-arjen pyörittämisen lisäksi meillä on juuri nyt käynnissä kevätvaatehankinnat lapsille, rakennusprojektin eteenpäinvieminen, yksi työmatka Barcelonaan, lasten vieminen vuositarkastukseen neuvolaan, hammaslääkäriin ja jokunen rokotekin heille pitäisi antaa. Meidän isi-ihminen pyörittää päivätyön ohessa yhtä kuuden hengen yritystä, lapsemme harrastavat uintia, teatterikerhoa, luistelua ja muskaria. Meillä aikuisilla on taas blogit, zumbat, joogat, jääpelit ja muut treenit. Voitte ehkä samaistua tähän rumbaan?!

Yhtenä iltana me aikuiset vaihdamme "vahtivuoroa" läpsystä kotiovella. Toinen hoitaa viikko-ostokset lasten kanssa kun toinen tekee ylitöitä tavaten asiakkaita messuilla. Kun toinen saapuu ylitöistä kotiin toinen lähtee samalla ovenavauksella kuntosalille ja isovanhemmat hälyytetään varmuuden vuoksi apuun koska emme ole ihan varmoja kestääkö tämä meidän minuuttipeli seuraavaa vaihtoa. Toisen pitää nimittäin lähteä omiin treeneihin juuri samalla minuutilla kun toisen on arvioitu saapuvan kuntosalilta kotiin. Onneksi lapset kuitenkin säästyvät tämän illan hulinalta ja saavat leikkiä melkein kokonaisen illan kotona.

Kävin eilen tämän kaiken kiireen keskellä yhdellä lifecoaching-luennolla ja siellä sain täyttää kyselyn oman elämäni tyytyväisyydestä. Tavallaan olen yllättynyt siitä, että olen oikeastaan todella onnellinen. Tuo kuulosti ehkä tyhmältä - tiesin siis tottakai olevani tyytyväinen elämääni mutta kuvittelin, että varmasti löytäisin alueita jossa olisi parannettavaa. Esille ei kuitenkaan noussut oikeastaan yhtään aluetta johon olisin selkeästi tyytymätön. Niin se kyllä on. Olen kaiken tämän kiireen keskellä oikeasti todella onnellinen. Eli kai sitten "stressaamme" oikeiden asioiden parissa..?!

Tunnetko sinä olevasi liian kiireellinen?

-Såfin

ps. kuvan raakasuklaa ei liity tekstiin oikeastaan mitenkään muuten kuin että se on kiireisen päivän paras pelastaja.. hihii.

10 kommenttia:

 1. Hei tuo kertoo kyllä ehdottomasti siitä että teillä on hyvä tiimi! Vedätte yhtä köyttä ja arvostatte toistenne työtä, harrastuksia, lapsia ja perhettä <3 Ja ootte käyttäneet varmasti myös paljon aikaa arjen suunnitteluun? (Otaksun, sherlock Holmes täälä viikset väpättäen analysoi, haha <3 )
  Ja kyllä sen verran kiireiseltä teidän arki kuulostaa että suklaa on oikein jees päivän buustaaja :D
  Tsemiä arkeen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3<3 Ihana Sherlock Holmes - hahaa..! Ja olet kyllä oikeassa, me käytämme oikeastaan aika paljonkin aikaa siihen, että suunnittelemme ja yritämme saada tätä palapeliä toimimaan!

   Poista
 2. Mä olen kyllä sitä mieltä, että mun vuorokaudessa on VAIN 24 tuntia ja sulla niitä on paljon enemmän :D Ihanan tehokas sinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa - Kiitos.. kai?!! <3 :D Minustakin kyllä tosin tuntuu, että minulla on VAIN 24 tuntia aikaa!

   Poista
 3. Huuhhuh, jopa näin "järjestäytynyttä" ihmistä kuin minä hirvittää :D No ei vaiskaan, jos kiireet on positiivisia niin kyllä sitä jaksaa ja kerkee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on kyllä totta! :D Mitä iloisempien asioiden parissa stressaa, sen mukavammalta se "stressi" tuntuu <3<3

   Poista
 4. Kuulostaa kiireiselle, mutta ihanan hyvin suunnitellulle. Kaikki kiireet ei tosiaan ole pahasta, jos niistä itse nauttii :) Itsehän me tiedämme mikä onnelliseksi tekee ja jos joku ahdistaa niin sitten asialle kannattaa tehdä jotain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3<3<3 Jep, pitää tietty muistaa aina välillä pysähtyä miettimään, että onko kaikki vielä hyvin. Se on kai se suurin ongelma kiireessä ettei kerkeä tajuamaan ennen kuin on mennyt vinoon!

   Poista
 5. Uskon myös tuohon, että onnellinen voi olla, vaikka olisikin kiire.
  Kun osaa nauttia oikeista hetkistä, antaa aikaa perheelle ja lapsille.

  Olet kyllä todella tehokas!

  Tuntuu, että omatkin päivät ovat toisinaan aika kiireisiä.
  Ja ehkä olen hieman huono myös organisoimaan.
  Onneksi Ikkä usein pelastaa minun organisointiongelmat, ja osaa jo monessa tilanteessa lukea ajatuksiani:D Tai ainakin ennakoida hyvin:D


  En koe silti olevani liian kiireinen, koska jokaisesta päivästäni löytyy hetki jokaiselle perheenjäsenellemme.<3

  Ihanaa viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista <3 Tulin tässä jopa miettineeksi, että olisinko laisinkaan onnellinen jos ei olisi mitään asioita minkä parissa puuhailla. Luultavasti en! Eli toistaiseksi ainakin voin hyvällä omatunnolla pitää meitä kiireisinä..hahaa :D

   Toimivissa parisuhteissa väittäisin kyllä aivan kuten sanot, että toinen on enemmän organisoiva ja toinen sitten ehkä enemmän spontaani. Ja ihana kuulla, ettet ainakaan koe olevasi liian kiireinen <3

   Ihanaa viikonloppua sinne myös! :)

   Poista