2016/02/06

Kurkistus meidän makuuhuoneeseen

Sain haasteen Napsahduksia-blogin Nadjalta esittelemään lempipaikkani kodissamme. Ajattelin ensin olla hassu ja ottaa kuvia meidän vessasta tai meidän eteisestä. Sitten ajattelin, että eihän tällainen käytös ollenkaan sovi tällaiselle tunnolliselle bloggaajalle. Hahaa.. Pääydyin olemaan rehellinen ja kertoa teille totuuden. Rakastan nukkumista. Sellaista tehokasta katkeamatonta laadukasta nukkumista. Rauhan tällaiseen nukkumiseen löydän vain meidän omasta makuuhuoneesta: eli lempipaikkani kotonamme on ehdottomasti makuuhuone. 

Meidän makuuhuone on myös ainut huone joka on hyvin erilainen sisustukseltaan. Siellä ei ole hassuttelevia värejä tai suuria valkoisia pintoja vaan tunnelma on ehkä tasaisempi ja lämpimämpi. Meidän makuuhuoneessa nukkuu edelleen toinen meidän pienistä tyypeistä ja samassa huoneessa meillä on myös iso taso vesipisteineen. Tämä taso joka joskus piti olla yhden äitin meikkaustaso onkin palvellut tunnollisesti useamman vuoden ajan vaipanvaihtopisteenä. Hahaa.. 

Makuuhuoneesemme olemme tuoneet meille tärkeät esineet - ja ne luo tietysti meidän mielestä suuren osan tämän huoneen tunnelmasta. Sängyllä on muutama minun ompelema koristetyyny, kulhossa on eri retkiltä ja matkoilta kerätyt simpukankuoret ja herätyskello on minun äitini lapsuudesta. Hopeiset kynttilänjalat sain juuri muutama viikko sitten mummoltani lahjaksi. Sängynpääty on Riviera Maisonilta, lamppu on Ikeasta ja sängynpäällinen on Stockmannin Casa-sarjaa. Ja vielä pienenä lisäyksenä että, tuon päällisen alla piilee meidän ihanat uudet untuvapeitot.. 

Haastan leidit seuraavien blogien takana kertomaan omasta lempipaikasta/huoneesta omassa kodissaan: 


-Såfin

10 kommenttia:

 1. Toi teidän sängynpääty on ihana! Kiitos haasteesta, mutta apua!! Emmä tiedä mikä on mun lempipaikka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Jään mielenkiinnolla odottamaan minkä paikan valitset ;D

   Poista
 2. Kiitän haasteesta ja vastailen siihen lähitulevaisuudessa :) Sänky ja katkeamaton uni oliskin ihanaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee - jään odottelemaan postaustasi! <3 Ja katkeamaton yöuni on melkein kultaa arvokkaampaa. Hassua, että sitä osaa arvostaa aika lailla eri tavalla nykyään.. Hihii..

   Poista
 3. Ihanan rauhallinen tunnelma teidän makuuhuoneessa <3 nimim. olohuoneeseen savustettu, makkarista haaveileva :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Joo, toi on kyllä paha kun joutuu hakemaan jonkun muun nukkumispaikan kuin se oma sänky... nimim. kokemusta on ;D

   Poista
 4. Ihana makuuhuone ja ihanat kuvat <3

  Minä niiin odotan, että asuntomme muu sisustus on valmis ja pääsen makuuhuoneen sisustuksen kimppuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3

   Ai miten ihanaa kun saa laittaa kaiken uusiksi. Minäkään en malttaisi odottaa, että meidän talo valmistuu, että saisin aloittaa uuden kodin sisustuspuuhat! Siihen taitaa kyllä mennä vuosi vielä.. Äääh..

   Poista
 5. Todella kaunis ja rauhallisen tuntuinen makuuhuone teillä <3 Mä edelleenkin toivoisin koko asunnon esittelyä. Oon pieniä paloja nähnyt teidän kodista ja tykkään hulluna! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3<3<3 Aion kyllä toteuttaa meidän asunnon esittelyn nyt keväällä kun valoa on vähän enemmän!

   Poista