2016/02/05

Perjantaiprojekti: pompom-lautasliinarenkaat

Olen ihan "pikkuriikkisen" hullaantunut pompomeihin viimeaikoina. Ulkona on ollut kylmä ja minusta ne ovat jotenkin lämpöiset ja hauskannäköiset. Ei siis ole montaa iltaa kun en ole istunut olohuoneen lattialla pyörittelemässä tällaisia palloja. Kuulostaa kieltämättä vähän hassulta.. Hahaa.. Mutta ainahan pitää saada hurahtaa, eikö vaan?! No minne nämä pörröpallot sitten ovat päätyneet? Voin paljastaa, että muutama pompomprojekti on vielä kesken mutta tällä viikolla se ensimmäinen valmistui, nimittäin nämä iki-ihanat pompom-aiheiset lautasliinarenkaat..


Jos sinulla on suuri määrä jämälankoja tai jos suunnittelet esimerkiksi pitäväsi ystävänpäiväjuhlia tänä vuonna, voisit nopeasti pyöräyttää tällaiset pompomkoristeet ilahduttamaan vieraitasi. Netistä löytyy paljon hyviä ohjeita pompomien tekemiseen. Nämä pallot kannattaa kuitenkin muistaa pitää melko pieninä.  Pyörittelyn jälkeen sitten vaan solmii haluamansa määrän pörröpalloja yhteen ja lopulta tekee pompomien langanpäädyistä pienen silmukan johon voi sujauttaa lautasliinan. 

Minä päätin hullutella väreillä, ovathan jo nämä muutenkin erikoiset joten erilainen väriyhdistelmä vain korostaa tätä vähän hulluttelevaa tyyliä...

Mitäs pidät näistä lautasliinakoristeista? Toivottavasti ainakin tulit hyvälle tuulelle..?! Hihii.. 

-Såfin

7 kommenttia:

 1. Hei, aivan ihania <3 :D Ei sisustamisen, tai kattamisen tarvitsekkaan aina olla niin vakavaa. Nää lautasliinahärpäkkeet on kaikessa"epätäydellisyydessään" aivan kertakaikkiaan täydellisiä :) Hyvä idea, kiitos <3 (vaikka mulla ei tunnetusti mitään jämälankoja olekkaan :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiii :) Kiitos.. Se on ihan totta! Pitäisi hullutella enemmän myös niissä asioissa mitä usein vaan toteuttaa saman kaavan mukaan! Ja kyllähän niitä lankoja saa ostettua ihan uutenakin kaupasta! Mukavaa viikonloppua teidän porukalle! <3

   Poista
 2. Ei ollenkaan hassumpi idea! Hieman asian vierestä.. ihanat lasit!! Mistä ne on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutamat tuollaiset paksusta lasista tehdyt vähän vanhanaikaiset Bacardilasit saimme joskus aikojen alussa jostain.. en enää muista mistä. Myöhemmin kuitenkin sitten ihastuin hulluna niiden muotoon ja olin ikionnellinen kun viime kesänä löysin vähän samantyyppiset lasit Stockalta jolla täydensimme kokoelmaa. Taisi olla Jamie Oliverin mallistoa :)

   Poista
 3. Ihanat♥ Meillä eräs nuori neiti on hullaantunut myös pompomeihin ja me pian hukutaan niihin :D Pikkuveljet ovat saaneet omat pompom-mobilet, mutta musta tuntuu niitä pallukoita pyörivän kaikkialla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii.. Täälläkin on kohta vähän sama meininki! Oi - pompom-mobilet olisivat aivan ihanat myös jos vielä olisi sen verran pieniä lapsia, että jaksaisivat katsella niitä :)

   Poista
  2. Meillä isomman mobile kuulemma karkoittaa pahat unet pois eli eihän 5-vuotias sitä samalla lailla katsele kuin pienet, mutta joka ilta varmistaa kuitenkin mobilen olevan tallessa :)

   Poista