2016/08/11

Erään lapsen syysasu

Saahan jo fiilistellä syysvaatteita? Meilläpäin sää viileni aika reippaasti joitain päiviä sitten ja tuuli on puhaltanut kovaa. Yölämpötila laskee matalammalle kuin aiemmin ja ilmassa tuoksuu jo (pienellä mielikuvituksella) syksy. Se ei ole pelkästään huono asia. Saa kaivaa esille vaatteita joita ei ole nähnyt hetkeen ja minä villiinnyin tässä yksi päivä ja ostin itselleni jopa ihan uuden takin syksyksi. Lapsille kaivoimme esille ensimmäiset kunnon syysvaatteet kaapeista ja mikäs sen oivallisempi hetki asukuville kuin tämä. Tässä se sitten tulee - yksi pieni mies pukeutuneena yhteen syyskerrastoon..

Paita/ Sloppop Yeah! NL, Myssy/Bobo Choses, Takki/Reima, Farkut/H&M, Kengät/Adidas.

Kerroinkin aiemmin meidän syysvaatteista ja suunnitelmista niiden ympärillä. Mutta sitten oivalsin, että olen ihan unohtanut kertoa teille siitä miten olen tehnyt aivan ihanan löydön. Olen nimittäin aivan ihastunut yhteen Hollantilaiseen suunnittelijaan ja hänen hassutteleviin geometrisiin vaatteisiin ja muihin tilpehööreihin. Tilasimme loppukesästä vaikka mitä hauskaa tästä Sloppop Yeah- nimisestä verkkokaupasta ja olemme todella tyytyväisiä. (Tämän sanon siis ilman mitään yhteistyötä). Paita kuvissa on mm. yksi niistä meidän ostoskoriin eksyneistä vaatteista. Niin hassu mutta samalla hieno!

Lisäksi saimme jo kaivaa lasten ulkotakit esille ja huomasin yllätyksekseni, että meidän poikien syystakit ovat ainakin vielä ihan sopivan kokoiset. Jess! On siis edes jotain jota ei tarvitse hommata tänä syksynä!

Onko teillä jo kaivettu esille jotain syysvaatteita?

-Såfin

2 kommenttia:

  1. Ihania syysjuttuja♥ Meillä vielä eilen hilluttiin t-paidoissa ja nyt aamulla paniikissa etsin isommille syksyisempää vaatetta. Arki, kun alkoi kunnon vesisateella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä se syksy jossain vaiheessa iskee ihan kunnolla - nyt tämä on vielä tällaista puoliksi viileää kesäilmaa. Ehkä on kumminkin ihan hyvä varautua..?! :)

      Poista