2016/08/03

Perheseikkailu Korkeasaareen

Meidän perheen kesälistalla oli yksi todella odotettu kohta, nimittäin Korkeasaaressa käyminen. Ja vihdoin sille löytyi aikaa. Lähdimme yhtenä todella helteisenä iltapäivänä liikkeelle yhdessä lasten ja lasten mummon kanssa kohti Korkeasaarta. Yllätyimme täysin siitä, että kaikki parkkipaikat olivat täynnä ja Korkeasaaressa oli juuri tänä päivänä erittäin paljon väkeä. Ihanan kaunis sää oli siis houkutellut paikalle myös muita ihmisiä ja onneksi niin koska kun kävelimme Mustikkamaan läpi Korkeasaaren porteille törmäsimme ihmispaljoudessa aivan sattumalta ja täysin suunnittelematta minun siskooni ja hänen mieheen. Siis mikä sattuma??! En kestä.. Hihii..


Korkeasaaressa osa kissaeläimistä loikoili lämmön takia rauhassa aitauksissaan, mutta onneksi mm. yksi erittäin vilkas leopardi tuli moikkaamaan meitä aivan meidän nenän eteen. Meidät erotti vain paksu lasi. Hui. Kissalaakson jälkeen "jouduimme" jo heti ottamaan jäätelötauon varjossa jonka jälkeen taas oli energia lähteä katsastamaan karhut, apinat, kamelit ja kengurut jotka eivät näyttäneet häiriintyvän lämmöstä ollenkaan vaan pomppivat ympäri aitauksissaan kuin viimeistä päivää. (aivan kuten meidänkin lapset)..

Jännittävän kierroksen jälkeen pysähdyimme syömään ruokaa keskellä saarta ja ajattelimme syödä ulkona auringon alla, keskellä vilskettä Amazon-talojen edessä. Aika nopeasti riikinkukot kuitenkin lähestyvät meidän ruokalautasia ja lopulta yksi näistä isoista värikkäistä linnuista nappasi ranskalaisen meidän pienimmän miehen lautaselta. Lapset pelästyivät tilannetta oikein kunnolla ja siirryimme ravintolan sisätiloihin syömään. Tätä tapahtumaa ollaan kerrattu moneen kertaan jälkikäteen - onneksi tilanteelle kuitenkin nauretaan nyt. Sen verran jännä ja odottamaton ranskisvaras oli kyseessä, että tästä jää varmasti muistikuva lapsille pitkäksi aikaa.

Lapset istuivat osan matkasta tuplarattaista ja onhan Korkeasaaressa paljon kävelemistä. Tuplarattaita työntäessä ja tavaroita kanniskellessa tuli kulutettua paljon energiaa ja kun tulimme kotiin yksi äiti rojahti sohvalle ja niin olisi luullut lapsistakin mutta ei.. he menivät pomppimaan trampoliinille. (tietty!) Hahaaa..

Kävittekö tänä kesänä Korkeasaaressa?

-Såfin

1 kommentti:

  1. Mahtava sattuma :D Meidän piti mennä kesällä Korkeasaareenkin, mutta... Olen lohduttautunut ajatuksella, että onhan se myöhemminkin syksyllä auki :)

    VastaaPoista