2016/08/16

Mistä ilahdun juuri nyt?

Minä ajattelin listata sellaisia asioita joiden suunnittelu tai pelkkä ajattelu saa minut hyvälle tuulelle. Niitä on tällä hetkellä paljon -  hyvin pieniä ja sitten vähän suurempiakin asioita..


Photo by L. Stormbom

- Bowlfood, eli kulhoihin koottavat annokset. Hieman ruokaisampaa kuin salaatti mutta silti kevyt.
- Aperol Spritzerit. Tämä ei varmaan vaadi selitystä?!
- Pöyräily lasten kanssa tai vaikka yksin. Maisemat vaihtuvat juuri sopivaan tahtiin ja kaiken lisäksi se taitaa käydä ihan kuntoilusta?
- Päällekkäiset matot. Olen innostunut aivan täysin ajatuksesta asetella mattoja päällekkäin esim. meidän olohuoneeseen.
- Alkanut arki. Olen ehkä seonnut, mutta oikeasti nautin meidän vanhoista ja tutuista rutiineista. Se tuntuu hyvältä, että ruokailu on taas (kutakuinkin) ruodussa ja kuntoilullekin on selkeä rutiini.
- Ihokuorinta. Kesän jälkeen ihan parasta.
- Korit. Kaikenlaiset korit sisustuksessa. Niin kätevää ja samalla kaunista.
- Tähtitaivas. Näin tässä yksi yö aivan ihanan tähtitaivaan ja olin aivan unohtanut miten kauniilta se näyttää.
- Syksyn suunnittelu ja reissujen varaaminen. Vastapainoksi arjelle olemme vihdoin varanneet kaksi reissua vielä tälle vuodelle. Näistä lisää myöhemmin.
- Korianteri. Ikuisesti minun iloisten asioiden listalla. Hihii..
- Lastenleffat. Tällä hetkellä pyörii todella paljon kivoja lastenelokuvia leffateattereissa. Meillä on jopa melkein vaikeaa päättää mihin leffaan menisimme seuraavaksi.
- Auringonlaskut. Auringonlaskut ovat niin kauniita. Kiva, ettei tarvitse valvoa puolille öin näiden näkemiseksi.
- Veneily. Tiedän, että illat lyhenevät ja mahdolliset veneilykerrat ovat enää käsien sormilla laskettavissa. Siksi nautin jokaikisestä hetkestä merellä. Se tuoksu, rauha ja auringosäteiden kimallus merenpinnassa.

Mistä sinä innostut juuri nyt?

-Såfin

8 kommenttia:

 1. Mukavia asioita♥ Auringonlaskut ja tähtitaivas on tääläkin ollut ihastelun kohteena ja niiden lisäksi on ollut ihana huomata lasten innostuneet ilmeet heidän oppiessa uutta. Mitenhän sitä itsekin osaisi innostua vielä yhtä aidosti ja paljon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapset ovat kyllä ihania innostujia <3 Minä olen jotenkin niin ihanstunut näihin kaikkiin luonnonmullistuksiin joista pääsee taas nauttimaan nyt syksyllä! Vuodenajat on kyllä tosi kivat! :)

   Poista
 2. Kahdesta ylimmäisestä en ole koskaan edes kuullut 😅 Mutta aivan ihana lista ♡ Ja jooo lastenleffat! Me ollaan nyt joka ilta katsottu yksi disney klassikko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Disney-klassikot ovat ihan parhaita! :) Meilläkin katsellaan kaikkia prinsessaelokuvia, ja parhaat ovat tällä hetkellä lasten mielestä Kaunotar ja hirviö sekä Peter Pan! <3

   Poista
 3. Kiva lista. :)
  Alkanut arki tuntuu kivalta täälläkin. Kunnon rytmi päivässä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kunnon rytmi on kyllä yllättävän kiva! - t. yksi kaavoihin kangistunutko?? :)

   Poista
 4. Kyllä arki tuli vastaan tääläkin juuri sopivaan aikaan :D Ihan yhtä kovaa olen nyt odottanut kerhojen alkua kuin keväällä kesälomana alkua. Nyt aionkin uppoutua netin ihmeelliseen maailmaan ja hommata loput puuttuvat syksyn varusteet lapsille ja itselle, eli innostun tällä hetkellä shoppailusta..? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :) Kai siitä sitten tietää, että on lomaillut tarpeeksi kun tuntuu kivalta että arki alkaa?! Meilläkin on nyt tällä viikolla ohjelmassa kunnollinen syysvaateinventario. Hihii..:D

   Poista