2016/08/31

Meidän kesä lukuina

Tänään on elokuun viimeinen päivä. Tähän päivään päättyy ainakin minun mielestä se virallinen kesä ja huomenna on jo syksy. Kesän alussa meillä on ollut tapana tehdä yhdessä koko perheen voimin  kesälista kaikista niistä asioista joita suunnittelemme ja haluamme toteuttaa kesän aikana. Listamme on yleensä sellainen josta emme ota mitään paineita. Se on vain sellainen ideapankki kivoista asioista joita voi tehdä kesän aikana. Toissapäivänä klikkasin auki tämän listan ensimmäistä kertaa sen kirjoittamisen jälkeen. Olipas hauskaa verrata mitä halusimme tehdä ja mitä oikeasti teimme. Vain muutama asia jäi toteuttamatta. Kesäkausi kesäkuusta elokuun loppuun on ollut aivan ihanaa aikaa ja se näytti kutakuinkin tältä..


.. ja lukujen valossa se kuulosti tältä: 26 aikuisten lomapäivää. 50 lasten lomapäivää. 13 kaupunkia. 2 maata. 6 neontetraa. 20 mökkiyötä. 4 veneyötä.  0 kierrosta golfia. 1 häät. (ainakin) 16 kertaa uimista. 54 tuntia veneen moottoriääntä. 1 polttarit. 4 synttärit. 4 huvi- ja eläinpuistoa. 8 Helsingin kaupungin puistoruokailua. 23 itsekasvatettua perunaa. 12 puhelua arkkitehdille. 4 hotellissa nukuttua yötä. 13 paria uusia kenkiä. 6 retkeä eri saariin. 3 uutta taitoa. 0 kertaa lääkärissä. 9 itsetehtyä marenkipohjaa marjapavlovaan. 15 nukuttua koko perheen yhteistä päikkäriä. 7 nähtyä sammakkoa. 4 iloista perheenjäsentä.

-Såfin

PS. Toteuttamatta kesälistalta jäi ainoastaan telttailu ja majan rakentaminen lasten kanssa. Ensi vuonna sitten. Hihii..

8 kommenttia: