2016/08/02

Rakennusprojekti - se seuraava askel!

Meillä juhlittiin viime viikonloppuna. Otimme seuraavan suuren askeleen meidän rakennusprojektissa ja tilasimme seinät meidän tulevaan taloon. Jee! Pohdimme pitkään erilaisten vaihtoehtojen välillä ja vertasimme tarjouksia erilaisista rakennusmenetelmistä. Päädyimme lopulta rakentamaan koko talomme kauttaaltaan kivestä, tarkemmin sanottuna räätölöidyistä betonielementeistä. Vaikka rakennushetken kustannusnäkökulmasta puurunkoinen talo olisi ollut järkevä - kivitalon arvonsäilyminen, vaivattomuus ja energiatehokkuus vei tällä kertaa voiton. Tämän päätöksen tekeminen seinien tilaamisesta oli ehkä tontin oston jälkeen suurin askel kohti meidän uutta kotia.

Tätä suurta askelta juhlimme siis viime viikonloppuna kuohuvalla ja meidän 4-vuotiaan hienosti koristelemalla suklaakakulla. Lasten mummo keitti myös kakun kaveriksi todella hyvää tyrnimarjakiisseliä joka yllättäen oli meidän pienimmän miehen suurta herkkua. Ja täytyy kyllä sanoa, että tällaisen asian kilistely tuntui aivan mahtavalta!

Kuvia suunnitelmistamme ja arkkitehtimme piirrustuksista jaoin aiemmassa postauksessa täällä

-Såfin

8 kommenttia:

 1. Kyllä noin suurta asiaa kannataa juhliakin! Me asutaan vanhassa kivitalossa ja talo on kyllä hurjan helppo. Vain kesäkuumalla kiven lämmetessä on sitten myös pitkään kuuma, mutta sekin ongelma varmaan helpottuisi parilla ilmalämpöpumpulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! :) Kyllä kivitalossa on puolensa, oikeastaa kaikki muu on kivaa paitsi ne rakentamiskustannukset.. Hahaa..

   Poista
 2. Mä en malta odottaa rakennus vaiheesta saatika sisustus vaiheesta kuvia 😍 Mäkin haluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii.. <3 No arvaa odotanko minä myös sitä vaihetta? :)

   Poista
 3. Kyllähän tuota pitää juhlia. :) Täällä myös odotetaan malttamattomana kuvia eri vaiheista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! :) Minäkin odotan niiden kuvien ottamista <3

   Poista