2016/08/21

Meikkauspisteen suunnittelu

Muistatteko kun kerroin, että meidän perheessä ei käytetä enää vaippoja ja samassa lausessa oivalsin, että vaipanvaihtopistekin on jäänyt turhaksi?! Pohdin hetken aikaa mitä tälle vaipanvaihtopisteelle tekisi. Koko seinän mittainen iso valkoinen kaapistorivi tasoineen ja vesialtaineen meidän makuuhuoneessa jäi käyttämättömäksi. Sehän ei siis suinkaan ole ikävä asia vaan uusi mahdollisuus! Silloin kun remppasimme tätä kotia kahdelle aikuiselle, ajattelin että siihen tulisi iso kaunistautumispiste. Sitten piirtyi haalea viiva raskaustestiin ja ajatus meikkauspöydästä muuttui vaipanvaihtopisteeksi (hahaa..) jona se on toimi viisi vuotta. Mutta eipäs enää, sillä ideointi on alkanut..


Yhtenä sateisena päivänä sain suunnitteluinspiraation ja aloin pohtimaan eri ideoita ja tyylejä meikkauspisteelle. Se sijaitsisi siis meidän makuuhuoneessa ja siksi sen on sovittava yhteen meidän sängyn kanssa ja huoneen muun tunnelman kanssa. Sen sijainnin takia en halua että se olisi liian levoton. Yllä olevissa kuvissa on hieman kuvastettu sitä minkä tyylistä meikkauspistettä aion lähteä toteuttamaan. (Huomaa näin jälkeenpäin katsottuna että näissä on hieman "palm springs" tyyppistä fiilistä. Hihii..)

Mitä mieltä sinä olet tällaisista suunnitelmista ja missä sinä meikkaat?

-Såfin

Kuvien tuotteet: Taulu (allposters.fi), Peili (Norrman Copenhagen), Korit (Granit), Tarjotin (Normann Copenhagen), Meikkipurkki (mecca.com), Kaktusruukku (etsy.com), Tyyny (Chhatwal & Johnsson), Lamppu (Bloomingville), Pellavapyyheekt (etsy.com), Jakkara (MUUTO), Matto (Rug Solid), Voiteet (Minna Höytö)

5 kommenttia:

 1. Ihania juttuja olet löytänyt! Me kun tänne muutettiin kuutisen vuotta sitten kahtena aikuisena, olimme leikkimielisesti puhuneet yhden ylimääräisen huoneen funktiosta. Siitä tulisi harrastehuone. Pelihuone, askarteluhuone, ompeluhuone.. Harrastehuonetta ei kuitenkaan koskaan toteutettu, siitä tuli lastenhuone :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa.. Kuulostaa niin tutulta! :) Kyllä lasten myötä moni asia muuttuu ja jotkut haaveet pitää hetkellisesti asettaa hyllylle odottamaan parempaa hetkeä.. Onneksi monia asioita voi toteuttaa myös myöhemmin! <3

   Poista
 2. Todella kivoja juttuja olet löytänyt :) Siitä tulee varmasti upea meikkauspiste! Minulla on pikku vessa käytössä, omille meikeille ja hiusjutuille, tosin valo ei ole siellä mitenkään ihanteellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tuo valaistus on kyllä huomioitava - meillä on lipan takana sellaiset melko kirkkaat ledivalot, mutta jää nähtäväksi riittääkö valaistus vai ei!

   Poista
 3. Mä olen niin kateellinen :D Siitä tulee varmasti ihana ♥ Itse meikkaan ihan kylppärissä, vaikka meikkejä ei kai suositeltaisi säilyttää kosteassa tilassa..

  VastaaPoista