2016/08/12

DIY Kaktukset lastenhuoneeseen

Kaktus ja pieni lapsi ei ehkä näin ensin ajateltuna sovi yhteen. Hahaa.. Mutta mitä jos on hurahtanut aivan täysin kaikenlaisiin kaktuksiin ja on pakko viljellä niitä myös lastenhuoneeseen?! Sitten on löydettävä jokin vähän erilainen ratkaisu kuin vain tavallinen kaktus ruukussa. Auts. Pöyrittelin tätä ajatusta mielessä ja surffailin netistä ideoita kaktuksen ompelemiseen. Vilttikankainen kaktus näytti kuitenkin aika työläältä vaihtoehdolta. Sitten keksin sen. Käyttäisin kiviä. Löysin netistä hauskoja malleja ja ideoita toteutukseen. Siitä se meidän perjantaiprojekti sitten sai alkunsa. Ja tällaiset niistä sitten tuli..

Miniruukut/Sinelli, Hiekanvärinen minisora/Plantagen, Kaktuskivet/Bauhaus, Akryylimaalit/Sinelli.

Miniruukun pohjalle laitoin Plantagenista hankitun "hiekanvärisen" minisoran pitämään kaktus-kiviä paikoillaan. Maalasin kaktukseksi sopivia koristekiviä vihreällä akryylimaalilla ja koristelin hetken kuivumisen jälkeen vielä valkoisilla yksityiskohdilla. Tämän jälkeen piti vain asetella kivet ruukkuihin ja tasapainottelu onnistui hyvin tähän minisoraan. En liimannut kaktuskiviä kiinii, joten nämä voivat ehkä jopa olla mukana leikeissä..?! Hihii..

Onko teidän lastenhuoneissa kasveja?

-Såfin

8 kommenttia:

 1. Oiii noi on hurjan söpöjä!♡

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Meillä varmaan pelkäisin, että noi kivet menisi alta aikayksikön ikkunan läpi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii.. Joo se voi kyllä olla! :) Toivottavasti ei kuitenkaan ihan niin hurjaksi mene! <3

   Poista
 3. Ihana idea♥ Meillä tytöllä oli kukka koulupöydällään, mutta joku innokas poimi siitä kaiken kukkivan äidille. Ei taida tulla poimijalle vuoden pikkuveli-palkintoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanna! Hahaa :D En kestä - noi lapset saa kyllä niin "hauskoja" ideoita <3

   Poista
 4. Siis todella kiva idea ja upea toteutus. :)

  VastaaPoista