2016/08/30

Kissateemaiset synttärijuhlat

Vihdoin tuli se päivä kun talomme täyttyi vieraista ja meidän 5-vuotias sai juhlia synttäreitään kaikkien kavereiden ja sukulaisten kanssa. Tätä viikonloppua on kuulkaas odotettu kauan!! Järjestimme kahdet juhlat; lastenbileet ja sukulaisbileet. Kummassakin juhlassa oli juhlasankarin valitsema kissa-teema. Lastenjuhlissa  pienille vieraille oli järjestetty muutama extra-ohjelmanumero mutta muuten tarjoilut oli samat kumpanakin päivänä ja meininkikin oli aikalailla villiä koko viikonlopun. Villikissajuhlat olisikin ollut paremmin näitä juhlia kuvaava sana. Hahaa.. Me päädyimme tarjoilemaan Karvisen lempiruokaa lasagnea. Synttärikakuksi valikoitui itsetehty marja-hedelmä-pavlova, kissoiksi maalatut macaroonsit, kissapipareita ja muita pieniä herkkuja.

Jokaista pientä vierasta oli kissa-kutsukortissa pyydetty ottamaan mukaan oman pehmokissan (tai muun pehmolelun). Olimme koristelleet kotiamme mukaanlukien ulkoportaat printatuilla tassunjäljillä. Eri kohdissa oli myös kissoille erilaisia tehtäväpisteitä. Yhdessä pisteessä sai askarrella pehmolelulleen nimikaulapannan, toisessa sai  maalata itselleen kissaviikset, ulkona järjestettiin lapsille kalastusta ja trampoliinissa luki "kissojen pomppupiste". Kaikista kovin suhina kävi kun pienet kissat saivat näyttää minkälaiset kynnet heillä on kun repivät kalamuotoisen "pinjatan" palasiksi. Pienillä ja melko edullisilla jutuilla sai minusta oikeastaan aika hyvin luotua "kissatunnelmaa".

Meidän sankari oli aivan täpinöissään juhlistaan. En usko, että hän malttoi istua paikoillaan ollenkaan koko viikonlopuna. Juhlien jälkeen hän sanoi minulle, että oli tosi kivaa että niin moni halusi tulla juhlimaan hänen synttäreitään.. Ihana <3

Kiitos kaikille juhlijoille! Toivottavasti kaikki on toipunut koitoksesta.. Hihii.. 

-Såfin

Ps. Koska mulla menee nämä juhlien järjestelyt aina ihan överiksi, meillä oli myös yhtenä ohjelmanumerona hattaroiden tekeminen. Tästä kerron myöhemmin ihan omassa postauksessa.. :)

6 kommenttia:

 1. Oi, teillä oli varmasti ihanat ja lystikkäät juhlat♥

  VastaaPoista
 2. Näyttää niin ihanilta syntymäpäiviltä.♥

  VastaaPoista
 3. Voi mitä ihania kissoja ♥ Oli varmasti hauskat juhlat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Meillä oli kyllä suloisia kissoja kylässä <3

   Poista