2016/08/28

Meillä kehutaan äitiä!

Meillä on menossa aivan superkiva kausi. Sellainen jossa kehutaan äitiä. Ihan kaikesta mitä teen, saan kehuja meidän pojilta. "Voi kiitos äiti kun tehtiin tänään näin hyvää ruokaa". "Kiitos kun saatiin pyöräillä tänään äiti" jne. Kaikista, ihan myös niistä arkipäiväisistä jutuista voi jakaa kehuja. Tavallinen kasvissosekeitto on sitä maailman parasta koska se on äitin tekemää. Ymmärrätte ehkä mitä tarkoitan?! On tämä silti aika eriskummallista. Tietynlaisen kiukuttelukauden jälkeen tuntuu aika ihanalta saada kehuja lapsilta, vaikka ne välillä tulee aika hassuina hetkinä. Tiedän, että tämä on vain yksi kehitysvaihe ja kehuilla saattaa olla taka-ajatus, mutta sillä ei ole niin väliä.. Lisää kehuja tänne vaan kiitos! Hihii..

Photo by L. Stormbom

Tänään minua on kiitelty siitä, että järjestän synttärijuhlia. Siitä, että meillä oli vesimelonia välipalaksi ja siitä, että toissapäivänä vaihdoimme lakanat. Joo, kiitos vaan! Saan halauksia, suukkoja ja iloisia katseita. Näillä kaikilla kehuilla lapsi yrittää vaikuttaa vanhemman toimintaan. Jossain vaiheessa kehut muuttuu lyhyempään muotoon. Äiti kiltti, saisinko..?!" Vaikka välillä liikaa on liikaa valitsen tämän milloin vaan muiden puhuttelutapojen sijaan. Koska, noh.. kuka nyt ei pitäisi kehuista..

Onko jollain muulla kokemusta tällaisesta kehu äitiä-kaudesta?

-Såfin

2 kommenttia:

  1. Tuollainen vaihe on kyllä ihana! Meillä kaksi isointa taitaa kyllä nyt olla siinä päinvastaisessa vaiheessa, mutta onneksi on tuo pienin vielä sanomassa jotain hyvääkin :D

    VastaaPoista
  2. Äh! Minä en kyllä yhtään odota että tämä vaihe menisi ohi.. Hihii.. <3 Mutta, joo onneksi saat kumminkin vielä joltain kehuja! :)

    VastaaPoista