2016/08/05

Perjantaiprojekti: Viljankorsi sisustuksessa

On aika potkaista käyntiin juttusarja "Perjantaiprojektit" joka on ollut pienellä kesätauolla heinäkuun ajan. Tässä juttusarjassa julkaisemme joka perjantai kuvia ja joskus myös ohjeita meidän perheen toteuttamista ajankohtaisista projektista. Juttusarja ei ole rajattu mihinkään tiettyyn aihealueeseen, tärkeintä on siis tekemisen ilo ja hetken inspiraatio. Tänä syksynä meillä on haaveissa toteuttaa paljonkin asioita mm. sisustusjuttuja, yksi vaate, jänniä reseptejä ja ehkä lähempänä joulua myös pieniä itsetehtyjä lahjoja. Alkuvuonna nämä projektit ovat saaneet paljon positiivista palautetta ja useammat meidän toteuttamista projekteista löytyvät tämän blogin luetuimpien postausten joukosta ja siksi onkin erityisen kivaa taas ryhtyä toteuttamaan näitä.

Eilisessä kirjoituksessa kerroin jo vähän meidän syksystä ja paljastin näin olevani jo vähän syys-modessa. Tämän viikon perjantaiprojektiksi valikoitui ehkä siksi viljankorret josta jo useampana vuonna olen halunnut tehdä jotain kivaa. Inspiraatio tähän löytyi kun yhtäkkiä huomasin, että meidän kasvimaassa kasvoi muutama hassu viljankorsi. Ne olivat vaan jostain ilmestyneet siihen lastemme istuttamien mansikoiden kylkeen. Hups vaan. Hahaa.. Viljakorret kuivuvat kauniin haaleankeltaisiksi ajan myötä ja päätin tehdä näistä pienen syyskoristeen meidän lipaston päälle olohuoneeseen sitomalla ne yhteen mustalla ja valkoisella nauhalla. Syysfiilistä todentotta.

Oletko sinä käyttänyt jotain viljakasvia sisustuksessa?

-Såfin

PS. Ennen kesää tein pienen koosteen meidän kevään perjantai-projekteista jonka voit kurkata täältä.

4 kommenttia:

 1. Taas tuntee itsensä hölmöksi, kun tajuaa ettei osaa itse ollenkaan ajatella näin yksinkertaisesti ja kauniisti. Siis pelkästään positiivisessa mielessä!! Monesti ulkona tulee käveltyä niin "silmät kiinni", ettei huomio ollenkaan sitä kaikkea kaunista, yksinkertaista, helppoa ja kivaa mikä ympäriltä löytyy :D Ihana idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus se tosiaankin on niin, että ne kauniimmat asiat ovat yksinkertaiset ja sellaisia jotka löytyvät ihan suoraan nenän edessä :D<3

   Poista
 2. Ihana idea! Meillä on ollut tarkoitus ottaa jo hieman kellastuneessa viljapellossa 3-vuotiskuvia, mutta odotellaan sitä kuivaa päivää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän on aivan mahtava idea! :) Kaunis ja tunnelmallinen etenkin auringonlaskussa <3

   Poista