2016/08/10

Tilanteet jossa pojat on poikia..

Meillä on joka kesä ollut tapana käydä meidän lasten iso-isovanhempien luona kylässä heidän mökillä joka sijaitsee Kouvolan suunnalla. Siellä meidän isi-ihminen on myös viettänyt paljon aikaa lapsuudessaan ja on tavallaan kivaa nähdä myös meidän lapset kulkemassa samoja jalanjälkiä kuin hän silloin pienenä. Tällä mökillä on lasten mielestä iso-isovanhempiensa lisäksi jotain todella siistiä, nimittäin varastot täynnä kaikenlaisia vanhoja menopelejä joista suurin osa on vielä ihan käyttökelpoisia. Näihin menopeleihin lukeutuu vanha traktori, lokariauto, kevytmoottoripyörä ja päältä ajettava ruohonleikkuri näin ihan muutaman mainitakseni. Ja jos tällaisia vehkeitä on niin sehän on selvää, että niillä pitää päästä ajamaan. Koska.. noh, pojat on poikia..

Mökin pihassa on onneksi valtavan iso nurmikenttä jonka ympäri voi ajeskella turvallisissa olosuhteissa. Siellä ne lapsukaiset sitten vuoronperään olivat moottoripyörien, ruohonleikkureiden ja lokariauton kyydissä. Kikatusta ja moottorikulkuajoneuvojen pörinää kuului varmasti kevyestä sateesta huolimatta naapurin maitotalolle asti. Hihii..

-Såfin

4 kommenttia:

 1. Meillä on mun isoisän kotona kans päältäajettava ruohonleikkuri ja sillä ajaminen (vanhemman kanssa tietysti) on meidän poikien ihan lemppareinta puuhaa!

  Viime talvena päästiin pohjoisessa ajamaan lasten moottorikelkoilla ja O vetikin oiken hyvin itekseen. D:tä ei uskaltanut vielä yksin päästää puikkoihin, joten isänsä meni taakse istumaan ja varmistamaan kelkkailua. Vitsit kun en saanut tallennettua kameraan sitä tilannetta, kun meidän herra kaksvee väänsi kaasun tappiin, niin että kelkka keuli ja isänsä meinasi pudota kyydistä :D:D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa.. :) Juu, pojat ovat kyllä niin innoissaan kun pääsevät ohjailemaan tällaisia härveleitä. Jokaista tilannetta ei tosiaankaan saa kuvattua ja monesti sellaiset ikimuistoiset hetket jossa tapahtui jotain hassua jää tallentamatta. Onneksi ne säilyy kuitenkin muistissa.. :D :D

   Poista
 2. Voi mitä aarteita! Mitä enemmän joku pörisee, sen parempi. Ainakin siis jos meidän pojiltä kysytään :D

  VastaaPoista
 3. No kyllä! Juuri näin <3<3

  VastaaPoista