2017/12/01

Adventtikynttelikkö lasipulloista ja kuusenoksista

Terve Joulukuu! Aiemmin syksyllä inspiroiduin erilaisista pulloista kun siskoni koristeli niitä osaksi kattausta häihinsä. Koko suku sai tietenkin tehtäväksi kerätä erimuotoisia pulloja hänen projektia varten ja minä en voinut olla samalla innostumatta kauniista lasipulloista ja niiden muodosta. Jo silloin päätin, että pullot toimisivat tämän vuoden adventtikynttelikön inspiraationa. Nyt tulevana sunnuntaina sytytämme ensimmäisen kynttilän adventin kunniaksi ja nyt oli aika ryhtyä toteuttamaan tätä visiota. Kaivoin esille säästämäni pullot ja irrotin niistä (melko suurella vaivalla) etiketit ja metalliset pullonkaulakoristeet. Olin ensin miettinyt maalaavani pullot valkoisella spray-maalilla, mutta kun näin paljaat lasipinnat tulin toisiin ajatuksiin. Meidän tämän vuoden adventtikyntteliköstä tulikin hyvin luonnollinen ja yksinkertainen..

Päätin koristella pullonkaulat juuttinarulla ja kuusenoksilla. Koristeluna  toimisi myös tietenkin vaikka pihlajanmarjaoksa tai muut kasvit kuten esimerkiksi eukalyptus-oksa joka kuivuu tosi kauniisti. Meidän adventtikynttelikkö koristelee nyt meidän olohuoneessamme olevaa ruokapöytää. Kynttilöitä on kiva polttaa aamuisin vaikka aamupalapyödässä kun ulkona on vielä pimeää. Ihanan tunnelmallista.

Tänään pojat avaavat myös ensimmäisen pakettikalenteri-luukkunsa. He ovat niin odottaneet joulukuun alkavan jotta he pääsisivät kurkkamaan pakettipussien sisälle. Hihii.. Eilen kirjoittelimme myös toivelistat joulupukille ja lähdemme viemään kirjeitä postilaatikkoon nyt viikonloppuna. Pikkuhiljaa se joulu on vaan hiipinyt meidän arkeen ja hyvä niin, sillä onhan tähän pimeyden keskellä kiva saada jotain muuta mietittävää.

Sytytetäänkö teillä adventtikynttilöitä?

-Såfin  

2 kommenttia:

  1. Onpa ihania pulloja! Ja juuri kun olin vähän pääsemässä tästä pullorakkaudesta ja laittanut osan eteenpäinkin, kääk!

    VastaaPoista
  2. Kaunis♥ Meillä taidetaan kaivaa esiin viime vuotinen hätäratkaisu. En nimittäin ole taaskaan ajoissa ajatellut asiaa :D

    VastaaPoista