2017/12/03

Blogihaaste: 6 kuvaa kesästä

Sain haasteen Kommammaa-blogin Hannalta jakaa kuusi kuvaa meidän perheen kesästä ja yrittää sitä kautta tuoda hieman valoa tähän muuten hieman synkkään kauteen. Halusin valita teille kuusi kuvaa jonka takana on tarina ja sellainen kunnon kesäfiilis. Kun selasin meidän kesäkuvia minulle tuli oikeasti vähän haikea olo. Meidän perheen lyhyistä kesälomista huolimatta kuvista huomasin miten paljon ihania hetkiä ja hauskoja juttuja kerkesimme tekemään. Tässä ne siis tulee 6 fiiliskuvaa kesästä:

1. Taaperofiilistä saaristossa
Ensimmäinen kuva on otettu meidän veneilyretkeltä. Teimme pitkän perheretken saaristoon ja yövyimme veneellä ihanissa paikoissa. Oli ihanaa elää muutaman päivän kesälomamme alussa yhdessä lasten kanssa veneessä parissa pienessä neliössä. Nukuimme lasten kanssa vieri vieressä ja tankkasimme sitä yhdessäoloa joka oli jäänyt vähän vähemmälle kevään aikana.

2. Itsensä ylittäminen: Sup-laudalla
Tänä kesänä ylitin itseni. Raskauksien jälkeen (se fyysinen) tasapaino ei ole palautunut ennalleen ja lukuisista jooga-ja treenikerroista huolimatta tunsin vielä suurta epävarmuutta kaikkia tasapainoa vaativia lajeja kohtaan. Siitä huolimatta ylitin itseni ja suppailin meidän mökkisaaren ympäri laidualla seisten. Jess.

3. Kesäkukkakimppu
Yksi lempipuuhistamme lasten kanssa oli kesällä kerätä kauniinvärisiä kesäkukkia kukkavaasiin mökkimme pöydille. Veimme myös kukkia tuliaisina kun kävimme ystävillä ja sukulaisilla. Viime kesänä poimimme varmasti yli 30 kukkakimppua ja se jäi erityisesti mieleen kivana yhteisenä puuhana.

4. Lapset paljussa
Parasta lasten mielestä kesässä on mökkeileminen. Mökkeilemisessä on heidän mielestä paljon hyvää, mutta erityismaininnan saa aina meidän palju. Meidän lapset odottavat lämpöiseen veteen pääsemistä joka ilta ja parasta on jos sinne sattuu saamaan samanhenkistä seuraa. Hih.

5. Matonpesu ja se tuoksu
Kesään kuuluu tietenkin se rentoutuminen. Yksi rentoutumiskeino on mattojen pesu. Siinä on jotain terapeuttista. Siinä pääsee eroon vanhasta pölyisestä menneisyydestä ja korvaa sen uudella puhtaalla fiiliksellä. Ja ah, se tuoksu.

6. Festaritunnelmaa
Keskellä kesää karkasin meidän mökiltä tapaakseni siskojania. Lähdimme yhdessä katsomaan Antti Tuiskun keikkaa Hernesaaren Rantaan. Hieman extempore ilta venyi pitkäksi ja kävelimme yhdessä kesäsateessa Helsingin katuja pitkin. Ihana muisto.

Haastan mukaan seuraavat blogit jakamaan 6 kesäkuvaa:
-Såfin

4 kommenttia: