2017/12/15

Koko perheen peli-ilta

Me vanhemmat olemme juosseet asioilla joka päivä viimeisen kuukauden ajan (Tai ainakin se tuntuu siltä. Heh). Meidän rakennusprojekti on työllistänyt etenkin meidän isi-ihmistä ja toisaalta joululahjahankinnat ja muut blogi-työt ovat vieneet paljon aikaa minulta omien päivätöiden lisäksi. Niinpä päätimme pysähtyä ja viettää vähän laatuaikaa poikien kanssa. Jo vuodenvaihteessa päätimme, että meidän perheen olisi syytä opetella pelaamaan enemmän lautapelejä. Emme ole tästä päätöksesta huolimatta toteuttaneet kauan suunniteltuja perhepeli-iltoja. Jotenkin sille ei ole löytynyt riittävästi aikaa. Saimme pienen kannustimen tällaiseen yhteiseen puuhaan kun avasimme ison postipaketin Leikkien-nimiseltä yritykseltä. Paketista löytyi kaksi todella kivaa koko perheen peliä: Punahilkka logiikkapeli sekä Aikalaatikko-peli..

Meidän pojat innostuvat helposti pelaamisesta kunhan peli on sopiva heidän ikäisille. Punahilkkapeli on aivan super-hauska ja on juuri sopiva sekä meidän 3-vuotiaalle että meidän 6-vuotiaalle.  Pelissä ideana on asettaa puut, hahmot ja mökin tiettyihin ennalta määriteltyihin paikkoihin haastevihkon mukaisesti ja sen jälkeen asettaa polkupalat niin, että Susi- ja Punahilkka-hahmot pääsevät mökkiin. Lapset pääsivät nopeasti jyvälle pelin ideasta ja lopulta he halusivat pelata kahdestaan ilman meidän vanhempien apua. Isoveli kannusti pikkuveljeään onnistumisissa ja minun sydän suli. Liikuttavaa! 

Avasimme samana iltana myös jännittävän Aikalaatikko-pelin. Aikalaatikon idea on minusta aivan loistava tällaiselle perheelle joka suorastaan janoaa sitä yhteistä aikaa hauskan puuhan parissa. Peli sisältää 96 tehtäväkorttia jotka ovat jaoteltu eri vuodenaikoihin. Pakasta vedetään kortti jossa on tehtävä koko perheelle. Kun tehtävä on suoritettu korttiin kuitataaan puumerkit ja muistiinpanot leikistä. Peliä voi siis pelata pitkin vuotta niin kauan kuin tehtäväkortteja riittää. Meidän ensimmäisessä tehtäväkortissa luki, että meidän piti leikkiä piilosta. Ai että meillä oli hauskaa yhdessä. Siitä on aikaa kun viimeksi olen kiivennyt kaapin sisälle ja pidätellyt naurua jottei minua kuultaisi. Hahaa..

Nämä kaksi lautapeliä sopivat erinomaisesti pukinkonttiin lahjaksi pienille lapsille. Löydät nämä ja paljon muita kehittäviä ja lapsen oppimiseen suunniteltuja leluja ja pelejä Leikkien-verkkokaupasta. 

Kun tilaat lahjat Leikkien verkkokaupasta viimeistään 20.12 keskiviikkona saat paketin kotiin jouluun mennessä!

-Såfin

/Yhteistyössä Leikkien kanssa - tuotteet saatu /

2 kommenttia:

  1. Pelit on kyllä oivia lahjoja ja meillä olevat Leikkien-pelit on ainakin tosi laadukkaita sekä viihdyttäviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! Leikkien-pelit ovat todella hyviä ja kehittäviä. <3

      Poista