2017/12/08

Meidän tulevan keittiön piirrustukset ja työmaakuulumisia

Kävin itse pitkästä aikaa eilen pyörähtämässä meidän työmaalla ja siellä on tapahtunut hurjaa edistystä. Rakennamme taloa ja olemme olleet kunnon touhuissa aamusta iltaan jo syyskuusta alkaen kun saavutimme harjakorkeuden betonielementtitoimituksen myötä. Vaikka tuntuu siltä, että talon rakentaminen kestää iiiiikuisuuden niin tosiasia on kuitenkin se, että sen viimeisen sistuskerroksen alle mahtuu niin paljon kaikkea tekniikkaa ja rakennetta, että sen pystyttäminen laadukkaasti ja huolella vie aikaa. Siitä emme missään tapauksessa halua tinkiä. Mutta kaikilla projekteilla on myös loppu ja se on meidän kohdalla jo näkyvissä (ainakin melkein). Viimeisten päivien aikana meidän työmaalla on alettu jo tasoittelemaan seiniä ja maalausurakka on ihan kulman takana. Urakkaporukka työskentelee aamusta iltaan saadakseen valtavat neliömäärät peitettyä tasoitteella ja maalilla - nimittäin voitko kuvitella miten paljon maalattavaa pintaa tällaisessa talossa on? Hipoen tuhatta neliöä kun kaikki pinnat mukaanlukien katto ja sisäseinät lasketaan..

Meidän pojat olivat myös kanssani katsastamassa  meidän tulevaa kotia ja meidän 3-vuotias kysyi minulta samalla katsoen minua suurilla sinisillä silmillä, että "onko täällä meidän uudessa talossa mukavaa?". Naurahdin ääneen. Tunsin epätoivon hänen äänessä. Hän ei vielä näe sitä mitä meidän talosta joskus tulee. Väliseinien pystyttämisen jälkeen minä kuitenkin näen SEN. Näen, että tästä meidän työmaasta vielä joskus tulee meidän perheen koti. Keskelle olohuonettamme olemme myös saaneet hienot takan josta toki vielä puuttuu hormi, mutta siitä huolimatta se näyttää valtavan hienolta siinä kunniapaikalla! Se antaa lupauksen siitä, että tämä talo vielä jokus valmistuu. Toivon mukaan joidenkin kuukausien sisään.


Kerroin aiemmin myös meidän keittiöhaaveista ja siitä miten meillä oli hyvinkin tarkat speksit siitä mitä me keittiöltä odotamme. Jopa siihen pisteeseen asti, että keittiömyyjät hyväntahtoisesti nauroivat meille kun kerroimme heille suunnitelmistamme. (Miten niin vaativat asiakkaat? Heh) Teimme vihdoin ja viimein sopimuksen meidän keittiötilauksesta Puustellin kanssa. Saimme sieltä todella ystävällista ja osaavaa palvelua ja heillä oli tarjota tarkalleen meidän suunnitelmien mukaiset kaapit ja tasot. Siitä tuli minusta superhieno ainakin näin kuvista katsottuna. Siinä on myös paljon hyviä toimintoja. Mustan kaappiseinän sisään kätkeytyy mm. keittiötaso jonka saa esille avaamalla kaapinovet. En malttaisi odottaa sitä hetkeä kun näen sen oikeassa elämässä

Tällaisia työmaakuulumisia tällä kerta..

-Såfin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti