2017/12/13

Suomen Suurin Sisähuvipuisto avataan joulun jälkeen (sis. Arvonta!)

Tämän vuoden vauhdikkain arvonta on täällä. Kerroin teille viime vuonna siitä miten meidän perhe osallistui Helsingin Messukeskukseen pystytettyyn Pomppulinnataivas tapahtumaan ja meillä oli siellä aivan super-hauskaa. Tänä vuonna on luvassa (jos mahdollista) jotain paljon siistimpää, nimittäin joulun jälkeen Messukeskuksessa avataan Suomen Suurin Sisäleikkipuisto. Ihan huippu kivaa! Täällä voi isot ja pienet temppuilijat sulattaa jouluruokia pomppimalla, hyppimällä, leikkimällä ja pelaamalla niin paljon kuin sielusta lähtee. Perheen taaperoille on tänä vuonna tehty oma alue jossa pienemmät tyypit voivat huoletta temppuilla. Pysäköinti on maksuton Messukeskuksen parkkihallissa koko tapahtuman ajan. Meidän perhe on ihan varmasti paikan päällä hulluttelemassa ja pomppimassa myös tänä vuonna. Alla on vähän vauhdikkaita tunnelmia meidän viime vuoden visiitiltä..


Pop up -huvipuisto on avoinna Messukeskuksessa 26.12.2017 – 7.1.2018.

ARVONTA: Nyt voit voittaa perhelipun Suomen suurimpaan Pop-Up sisähuvipuistoon kommentoimalla alla olevaan kommenttikenttään miten sinä ja sinun perheesi pysyy liikkeellä joulun alla. Muista jättää kommenttiin myös toimiva sähköpostiosoite. Perhelipulla messukeskukseen pääsee kaksi aikuista ja kolme saman perheen alle 18-vuotiasta lasta. Arvontaan voi osallistua 22.12 asti. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Eikun sitten hulluttelemaan! 

-Såfin

/Yhteistyössä Suomen Suurin Sisähuvipuisto & Messukeskus /

ARVONTA PÄÄTTYNYT: Perhelipun voitti Laura kommentillaan "Käymme lasten kanssa ulkoilemassa". Onneksi olkoon, olen sinuun yhteydessä!

9 kommenttia:

 1. Toivottavasti pulkkaillaan. Mukana kivassa arvonnassa! Meiju84(at)gmail.com

  VastaaPoista
 2. Käymme lasten kanssa ulkoilemassa. lauran.voitot(at)outlook.com

  VastaaPoista
 3. Ulkoleikkien, pulkkaillen, luistellen:) ja lumisotaa leikkien! pija@luukku.com

  VastaaPoista
 4. Ulkoilemalla koirien kanssa. Jos on lunta pääsee myös pulkkamäkeen!
  ankkas@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Jos säät sallivat, niin luistelukentällä ja ehkä pulkkamäessäkin. Voisi sitä lumilinnaakin rakennella. 3rikatms(at)gmail.com

  VastaaPoista
 6. Käymme luistelemassa tekojääradoilla ja mahdollisuuksien mukaan pulkkamäessä. :)
  piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Ulkoillaan joka päivä.

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 8. Talvi ulkoiluhan on parasta! Tehdään lumiukkoja, pulkkaillaan, luistellaan ja hiihdetään ei kyllästy kun tekemistä on monenlaista :)

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Metsässä samoillen, lumitöitä tehden, retkeilen. Aivan meidän läheltä lähtee retkiluistelurata. Luistelua ja hiihtoakin, siis. Pulkkamäkeä paljon!
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista