2018/03/06

Me&i hyvinvointitapahtuma ja joogakuvaukset

Sain yhdessä muiden bloggajien kanssa kunnian osallistua me&i:in järjestämään hyvinvointipäivään Cross Fit Vantaa:n tiloissa. Tilaisuudessa juhlistettiin uuden raikkaan me&i sporttivaatemalliston lanseeraamista ja pääsimme heti kättelyssä toden teolla testaamaan uusia vaatteita joogan merkeissä. Saimme pukea yllemme ihanan pehmeät, joustavat sinikukkaiset urheiluvaatteet ja valitsimme paikkamme joogamaton päältä. Vaikka Cross Fit Vantaan tiloissa yleensä järjestetään rankempia treenejä niin meitä bloggaajia kohdeltiin hellävaraisemmin ja saimme herätellä kehoamme lempeällä tasapainoa haastavalla Flow Yogalla. Itse olen viimeisen vuoden aikana täysin hurahtanut joogaan. En vielä voi sanoa olevani mikään pro tässä lajissa, mutta tunnen oloni rennoksi ja itsevarmaksi tämän lajin parissa. Niin myös nyt. Kolmen vartin pituisen joogan päätteeksi olimme kaikki saaneet mukavan lämmön kehoon ja siirryimme herkuttelemaan ihanilla raakaruoka herkuilla ja hedelmillä.Kuvat ovat valokuvaaja Leena Varén:in ottamia. Kiitos!

Syömisen lomassa kuuntelimme hyvinvointiluentoa jonka meille piti Mielemaa-nimisen yrityksen perustaja Jaana Blom. Luennon aikana heräsi paljon keskustelua siitä, miten itse voi vaikuttaa omaan suoriutumiseen ja miten omassa elämässä, treenaamisessa tai muussa suorittamisessa voi saavuttaa flow-tilan. Minä itse rupesin miettimään miten todella paljon omat ennakkoasenteet vaikuttavat suoriutumiseen. En esimerkiksi ole ilmoittautunut jatkovalokuvauskurssille koska ajattelen, että minusta ei kuitenkaan tule niin hyvää valokuvaaja kuin muista. Mistä tiedän jos en yritä?! Nämä on näitä elämän pieniä oivaltamisen hetkiä.

Me&i vaatteissa oli mukava olla ja tykästyin niiden ihotuntumaan ja hengittävyyteen todella paljon. Itse pidin koko tapahtuman ajan päällä sinistä urheilutoppia ja mätsääviä urheiluhousuja. Minusta on hauskaa, että urheiluvaatteet ovat räikeitä ja että niissä on asennetta. Tästä saa myös itse energiaa treeneihin. Koko tapahtuma oli kaikin puolin todella onnistunut ja oli ihanaa keskittyä itseensä joogan, terveellisen ruuan ja hyvinvointiluennon kautta. Kiitos Me&i:lle kutsusta ja tapahtuman järjestämisestä ja lisäksi kiitos myös bloPPshopi:n Heidille ja Lapsellista-blogin Annalle hauskasta seurasta.

-Såfin

/Kaupallinen yhteistyö/

2 kommenttia: