2018/03/05

Viikonlopun parhaat ja yksi tunnustus

Olen varmaan hieman seonnut auringonpaisteesta. Ulkona on nii-iin kaunista. En millään malttaisi istahtaa alas ja vain olla. Jotenkin minusta tuntuu, että meidän kallisarvoinen aika valuisi hukkaan jos vain istuisimme kotona hyödyntämättä näitä hienoja hetkiä. Niinpä meidän mennyt viikonloppu on hurahtanut ohi hujauksessa, mutta ei sentään mennyt hukkaan sillä olemme tehneet hurjan paljon kaikkia kivoja juttuja. Tänä viikonloppuna olemme panostaneet ulkoiluun ja perheen yhteisiin hetkiin kun taas rehellisesti haluan myöntää, että olemme olleet hieman huonoja tekemään ruokaa itse kotona ja yksi lounaskin korvattiin hätäisesti muroilla ja banaanilla (ai kamala!)..


Tänä viikonloppuna ainakin joku meistä on: 

- Käynyt suksilla kiertämässä Tuusulan järven aivan mahdottoman hienossa säässä. Törmäsin siellä myös aika huvittavaan hahmoon joka kiersi hiihtolatuja pukeutuneena punaiseen teletappiasuun. Oli pakko hetken aikaa pysähtyä juttelemaan hänen kanssaan. Heh. 
- Syönyt juuri paistettuja vohveleita vanhempieni luona. Ai että. Muistui taas mieleen, että vohveleita pitäisi paistaa paljon useammin.
- Treffannut ystäviä ravintola Wandas:issa ja viettäneet oikein mukavaa iltaa aikuisen kesken ruokapydässä samalla kun lapset juoksivat edestakaisin ravintolan leikkipaikalle. (Onneksi istuimme kivasti leikkialueen vieressä. Heh)
- Käynyt ihanalla ulkoiluretkellä Porkkalan kärjessä ihaillen jäätyneitä maisemia ja kaunista metsää. Oli tosi jännää katsellan eläinten jälkiä lumessa ja kävellä jäällä samassa kohdassa missä olemme joskus ajaneet veneellä.
- Käynyt Me&i sporttivaatemalliston lanseeraustilauksessa ja samalla osallistunut Flow Joogaan joka valokuvattiin. Iik. Tästä lisää myöhemmin viikolla.
- Viettänyt rentoa aamua pyjamoissa ja rakentanut palapeleillä yhdessä.
- Käynyt kampaajalla hakemassa vähän lisää kevätinspistä tulevaan kuukauteen.
- Siivonnut lastenhuonetta ja karsinut taas jälleen vähän ylijääneitä leluja ja tavaroita pois tieltä.
- Asentanut uuden temppuilupisteen keskelle meidän kotia. Tästä tulee myös erillinen postaus blogiin joka samalla sisältää myös kivan arvonna (joten pysy kuulolla).
- Sopinut leikkitreffeistä ja ensi viikon aikatauluista.
- Ollut ensimmäistä kertaa vuoteen nukkumatta päiväunia koko viikonloppuun. Mitenköhän selviän tulevasta viikosta? (En siis ole huolissani lapsista, vaan itsestäni.. hahaa)
- Käynyt perheuinnissa ja viettänyt siellä enemmän aikaa pinnan alla kuin sen yläpuolella.
- Grillanut makkaraa yleiselleä nuotiopaikalla ja ihmetellyt hiiltyviä puita ja tuleen syttyviä makkaratikkuja. Täytyy kyllä sanoa, että makkara maistuu erityisen hyvältä ulkoilun yhteydessä.
- Käynyt jääkiekkoharrastuksessa jäähallissa yhdessä ystävien kanssa.
- Harrastanut "korkea-kulttuuria" kun kävimme yhdessä katsomassa Peppi Pitkätossu-teatteria koko perheen kanssa. Lasten mielesti tämä teatteriesitys oli tosi kiva ja juuri sopivan jännittävä. 

Mitä sinä olet tehnyt tänä viikonloppuna? Oletko kerennyt nauttimaan auringosta?

-Såfin

2 kommenttia:

  1. Kivoja asioita! Ja makkara maistuu tosiaankin parhaalle nuotiolla paistettuna! Me oltiin olosuhteiden pakosta ihan kotimaisemissa, mutta nautimme kauniista säästä ulkoillen ja saimme nauttia mm. lasten hiihtokilpailuista, joissa oli varsin kova, mutta iloinen meininki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lapsilla on yleensä niin kivaa tuollaisissa tapahtumissa. :D Ja nyt oli kyllä aivan mainiot säät tuollaisille touhuille. Meilläkin on hurahdettu aivan täysin hiihtämiseen tänä talvena kun täälläkin on ollut kunnolliset ladut..

      Poista