2018/03/12

Hotel Sveitsi ja Perhebloggaajien aktiiviloma (sis. Alennuskoodi)

Viime viikonloppuna sain viettää ainutlaatuista aikaa ihan parhaassa seurassa kun me perhebloggaajat kokoonnuimme kehityspäivän merkeissä Hotel Sveitsi-nimiseen aktiivilomakeskukseen Hyvinkäällä. Hotelli on vastikään uusittu ja koko ympäristö yllätti minut täysin monipuolisuudellaan. Huoneet olivat kauniit ja hyvällä arvokkaalla maulla remontoitu. Ei ole montaa parempaa tunnetta tässä elämässä kun se hetki jolloin saa heittäytyä hotellin puhtaisiin valkoisiin lakanoihin ja vain rentoutua. Tiedät ehkä mitä tarkoitan?! Hotellissa oli useita kokoustiloja ja aktiivinen ja reipashenkinen palvelu. Erityisesti koko paikasta jäi mieleen henkilökunnan mieluisa ja iloinen rento ote asiakaskohtaamisissa. Hotellissa oli viikonlopun aikana asiakaskuntaa laidasta laitaan mutta erityisesti minä kiinnitin huomiota siihen, että paikka on myös näytti olevan lapsiperheiden suosiossa. Lapsiperheitä houkuttelee paikalle varmasti moni asia, mutta niistä ehkä tärkeimmät on se että majoituspakettiin kuuluu aina aamiainen, pääsy uimalaan sekä mahdollisuus liikuntaan Fit Park Sveitsi-kuntosalilla..

Hotel Sveitsi
Hotel Sveitsi
Hotel Sveitsi
Hotel Sveitsi
Hotel Sveitsi
Hotel Sveitsi
Hotel Sveitsi
Hotel Sveitsi

Hotel Sveitsi on aktiivilomailijan unelmakohde. Hotellin välittömässä läheisyydessä on todella paljon erilaisia aktiviteetteja koko perheelle kuten mm. uimala, pakohuone, leffateatteri, SuperPark sisäaktiviteettipuisto, kunnollinen kuntosali ja seikkailuhenkinen köysirata. Lisäksi hotellissa voi esimerkiksi rentoutua erilaisissa Spa-hoidoissa tai miksi ei vain viettää aikaa luonnossa hotellin läheisyydessä. Näin kahden pienen pojan äitinä kiinnitin huomiota siihen, että hotellin aulassa oli näin talvisaikaan lainattavissa pulkkailuun tarvittavat välineet ja eteisessä komeili kaunis rivi polkupyöriä hotellivieraiden käyttöön. Lyhyen etäisyyden päässä Hotel Sveitsistä oli myös paljon muita jännittäviä aktiviteettejä. Suurin ja kenties tunnetuin on tietenkin laskettelukeskus Sveitsi. Lisäksi alueella on mahdollisuus mm. ratsastamiseen ja golffaamiseen. 

Me perheblogit.fi-bloggaajat saimme mahdollisuuden astua oman mukavuusalueemme ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien muodossa. Osa meistä testasi paineensietokykyään ja tiimihenkeä Way Out-pakohuoneessa kun taas osa haastoi painovoimaa laskettelurinteissä. Minä yllätin jopa itseni kokeilemalla jotain aivan uudenlaista. Siis uskokaa tai älkää, mutta minä osallistuin ensimmäiseen ratsastustuntiin ikinä Hyvinkään Ratsastuskoululla. Tämä oli niin ainutlaatuinen kokemus, että tulen kertomaan tästä lisää vielä ihan omassa kirjoituksessa myöhemmin tällä viikolla. 

Hotel Sveitsi
Hotel Sveitsi
Hotel Sveitsi
Hotel Sveitsi
Hotel Sveitsi
Hotel Sveitsi
Hotelliruokailu ja ravintolat saivat pisteet viihtyvyydestään. Me saimme syödä sekä lounaan että aivan superhyvän fine dining-illallisen hotellin ravintoloissa. Alku nimissessä ravintolassa jossa söimme iltaruoan oli tosi kiva tunnelma ja ruokalijoita oli paljon. Me nautimme kauniista (ja valokuvauksellisista) ruoka-annoksista ja skoolasimme ystävyydelle. Ja täytyy kyllä myöntää, että illan aikana tuli myös naurettua P-A-L-J-O-N. Hotellissa oli myös fine diningin lisäksi mahdollisuus syödä esimerkiksi pizzaa tai hampurilaista. Tällä erää täytyy kyllä sanoa, että kolmen ruokalajin illallinen aikuisessa seurassa oli juuri mitä tarvitsin sillä hetkellä. Minä tykkäsin erityisesti kertmaisesta maa-aartisokkakeitosta ja kivasta suklaisesta jälkkäristä jossa oli käytetty Black IPA-olutta yhtenä ainesosana. Tosi hyvää. Nam.

Hotel Sveitsi
Hotel Sveitsi
Hotel Sveitsi
Hotel Sveitsi
Hotel Sveitsi

Näiden kokemusten,  ihmisten, ihanien hetkien ja superhyvän ruuan ansiosta minun viikonloppu oli täydellinen. Lisää meidän viikonlopusta voit kurkata meidän vloggaajan Anniina Jalkasen youtube-videolta. Kiitos Hotel Sveitsi ja Perheblogit.fi-tiiminvetäjällemme mahtavista päivistä.

ALENNUSKOODI: Nyt sinäkin voit majoittua Hotel Sveitsi:ssä edulliseen hintaan. Alennuskoodilla PERHEBLOGIT saat 25% alennusta huoneiden hinnasta Hotel Sveitsissä. Etu on voimassa majoitusvarauksiin 30.6.2018 asti huoneiden saatavuuden mukaan. Huonevaraus on tehtävä 30.4.2018 mennessä. 

-Såfin

/Yhteistyössä Hotel Sveitsi ja Perheblogit.fi/

Kiitos seurasta ihanille kanssabloggaajille: Norudemu, Ihan vaan tavismutsi, Äiti on vähän väsynyt, Kommammaa, Tossavaisen toinen sukka, Isifitness, Anniina Jalkanen, Rakastu arkeen, Marialla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti