2018/03/25

Lidl:in pääsiäisrieha ja Lupilu-lastenruokien lanseeraus

Sain viikolla lasten ja muiden bloggaajien kanssa kunnian osallistua Lidl:in järjestämään pääsiäisriehaan joka samalla oli myös Lupilu-merkkisten luomulastenruokien lanseeraustilaisuus. Ihania ruokia täynnä oleva noutopöytä oli katettu tunnelmalliseen Southpark-nimiseen ravintolaan joka sijaitsee Koffin puiston laidalla. Lido-lohikäärme oli ravintolan edustalla lapsia vastassa ja saimme heti kättelyssä haasteen lähteä pääsiäismuna-jahdille. Lapsille olin jo etukäteen kertonut tästä tehtävästä ja pojat olivat niin innoissaan koko touhusta, etteivät melkein malttaneet pysyä housuissaan. Kun he olivat saaneet pussit täyteen pääsiäisyllätysmunia siirryimme ravintolan sisätiloihin. Täytyy sanoa, että kiireisenä perheenäitinä oli aivan ihanaa pitkän työpäivän jälkeen astua lämminhenkiseen tilaan jossa meidät toivotti tervetulleeksi hymyilevä Lidl:in väki ja muu henkilökunta. Lapset houkuteltiin kasvomaalauspisteeseen ja pääsiäisvitsojen askartelun pariin kun taas äideille ja iseille työnnettiin tuoli pepun alle ja käskettiin rentoutua hyvän ruuan ja juoman parissa. (noin kuvaannollisesti ainakin). Täydellistä.

Valokuvat ovat valokuvaaja Nelli Kivisen ottamia. (@nellikuvaa, kiitos!) 

Tilaisuudessa esiintyi kolmen pienen lapsen äiti Marja Hintikka, joka puhui omasta kokemuksesta kiireisten vanhempien elämästä ja siitä miten meidän pitäisi antaa itsellemme enemmän armoa ja kokea vähemmän huonoa omatuntoa oman vapaa-ajan ottamisesta. Minä istuin siinä ja nyökyttelin hänen puheenvuorolle. Olin täysin samaa mieltä. Saimme myöhemmin kuulla kokin Merituuli Väntsin, puhuvan ruuanlaitosta ja hän paljasti samalla, että hänen ammatistaan huolimatta myös hän tarjoilee lapselleen valmisruokia. Tämä oli tärkeä muistutus myös minulle. Kaikki me olemme ihmisiä, eikä vanhemmuus tee meistä mitään super-olentoja. 

Tilaisuuden keskiössä oli Lidl:in uudet Lupilu-merkkiset uudet luomulastenruuat. Luomulastenruuat ovat yleisesti tietenkin tunnettuja siitä, että ne sisältävät puhtaita raaka-aineita ja ovat terveellisiä pienille lapsille. Valitettavasti ne myös yleensä erottautuvat hintansa puolesta epäedukseen. Lupilu-tuoteperhe poikkeaa hinnoittelun ja laajan valikoimansa suhteen valtavirrasta. Lidl:issä shoppailevat vanhemmat voivat nyt testata Lupilu- smoothieita, lastenruokia, puuroja ja välipaloja jotka ovat hintansa puolesta edullisia mutta yhtälailla tehty puhtaista raaka-aineista. Todella tervetullut lisäys luomulastenruokien valikoimaan sanon minä. Vaikka meidän lapset ovat jo yli taaperoikäisiä, täytyy myöntää, että me edelleen käytämme lasten- ja vauvojen smoothieita ja välipalakeksejä ihan päivittäin niiden terveellisyyden ja kätevyyden takia. Niin ja pienenä tarkennuksena: en tunne siitä huonoa omatuntoa. Hihii.

Kaiken kaikkiaan meillä oli huippuhauska ilta ja saimme monta uutta vinkkiä ja kivaa pääsiäisfiilistä koko perheelle. Kiitos Lidl:ille (ja Lido-lohikäärmeelle) todella mukavasta illasta.

-Såfin

PS. Lupilu-tuotelinjastoon kuuluu myös muitakin uutuustuotteita kuten kosteuspyyhkeitä, vaippoja ja pesuaineita. Kannattaa siis pistäytyä Lidlissä..

2 kommenttia:

  1. Varmasti ihana ja hauska tapahtuma! Nyt harmittaa vieläkin enemmän, kun en saanut tätä mahtumaan omaan kalenteriini.

    VastaaPoista