2018/06/08

Viikonlopun vinkit - "must do's"

Mietitkö sinä usein mitä kaikkea aiot tehdä tulevana viikonloppuna? Minä mietin. Minulla on usein sellainen kilometrin mittainen lista kaikista asioista jotka pitäisi hoitaa. Se on yleensä niin pitkä, että tiedän jo etukäteen, etten millään saa kaikkea tehtyä. Sillä listalla on sekalaisia juttuja: pakollisia hoidettavia asioita, yhdessäoloa ja kenties jokin jännä uusi asia jota haluan testata ihan itseäni varten. Siinä voi esimerkiksi olla jonkun uuden ruokalajin testaaminen tai ehkä tutustuminen johonkin uuteen urheilulajiin. No nyt on niin, että ajattelin jakaa tämän minun viikonlopun vinkkilistan niistä tosi jännistä ja trendikkäistä asioista joita on ihan pakko testata. Mitkä asiat ovat niin IN juuri nyt, että niihin on pakko tutustua juuri tänä viikonloppuna. 

Tänä viikonloppuna on ihan pakko: 

- Harjoitella flossausta. Koska olet varmaan huomannut, että kaikki ympärilläsi jo osaa tämän hassun (mutta niin hankalan) tanssin ja itse olet pahasti jäljessä koko touhussa. Vinkki: harjoittele ensin huoneessa jossa ei ole ikkunaa. esim vessassa. Hahaa..

- Tee viherkasvinurkkaus kotiisi. Tämä on vaan niiiiin must tänä kesänä, että jokaisella pitäisi olla rykelmä viherkasveja. Itse kävin eilen hankkimassa viisi uutta kukkaa ja ajattelin viikonlopun aikana yrittää sommitella siitä tosi trendikkään kasvirakennelman. Jännää.

- Testata tämän kesän mahdollista hitti-drinkkiä "Hugoa" joka on tehty samalla idealla kuin Aperol Spritz mutta sisältää seljankukkamehua, proseccoa, mintunlehtiä ja kivennäisvettä. 

- Siivoa se sukkalaatikko. Ja karsi samalla turhat yksilöt. Luovu myös niistä jotka eivät ole nähnyt parejaan vuosikausiin, koska ei.. ne eivät tule löytymään enää mistään. Tämän jälkeen voit sanoa, että "olen siivonnut koko viikonlopun ja Kon Marittanut vaatekaappia". Aina ei ole pakko kertoa koko totuutta. 

- Tee toivelista kaikista niistä hankinnoista joista haaveilet. Olen todennut, että tällaisen listan tekeminen oikeasti auttaa tavotteiden saamisessa. Itse kokoan yleensä motivaatiokuvat yhdelle powerpoint-sivulle ja sommittelen sen kauniisti. Haaveileminen on ihanaa. 

- Tee itsellesi maustettu tuorepuuro. Vaikka itse olen testannut tuorepuuroja paljon, en ole ollenkaan perehtynyt tähän uuteen trendiin jossa tutustutaan erilaisiin maustettuihin tuorepuuroihin kuten: Pinaattituorepuuro, Ananasminttupuuro, Porkkanapuuro, punajuuripuuro. Siis häh. Pakko testata. 

- Käy taidenäyttelyssä tai kesäteatterissa. Helsingissä on paljon näyttelyitä jotka kiinnostaa tällä hetkellä joissa voi käydä lasten kanssa. Minua kiinnostaa esimerkiksi Barbie-näyttely kansallismuseossa. 

- Käy juoksulenkillä metsässä, koska nyt on juuri täydelliset lenkkeilysäät. Jos juokseminen ei kiinnosta käy vaikka pyörälenkillä tai pue rullaluistimet. Pukeudu värikkäisiin vaatteisiin ja laita nappikuulokkeet korviin. Supertrendikästä. Ota selfie. Koska jos se ei ole somessa, sitä ei ole tapahtunut. Hahaa..

Toivottavasti sait paljon vinkkejä trendikkääseen viikonloppuun!

-Såfin 

4 kommenttia:

 1. Hauskoja vinkkejä :D Ehkä näitä trendivinkkejä on pakko jossakin vaiheessa kokeilla, mutta mua hikoiluttaa jo nyt meidän viikonlopuksi sovittujen ohjelmien määrä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on tuttu tunne. :) Meillä on usein viikonloput niin täynnä ohjelmaa, ettei meinaa keretä tehdä mitään ekstraa. Huh!

   Poista
 2. Kivoja vinkkejä! Luonnossa on ihana nyt alkukesän kauneudessa liikkua ja retkeillä laaten kanssa. Kesäteatteriin suunnataan tänäkin kesänä. Kesän parasta antia on suppailu, luonnon vesissä uiminen ja meren äärellä oleminen. Flossaukaen jätän väliin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii.. Jep. Suppailu on hauskaa. <3 Tänä kesänä ostimme juuri toisen suppilaudan että pääsemme aina pareittain liikkeelle.

   Poista