2018/06/11

Jalkapalloa ja eväsretkiä

Meidän lähipuistot ovat viime viikkojen aikana olleet kovassa käytössä. Sopivan viileät mutta samalla aurinkoiset säät ovat suosineet meitä ja harva se päivä ja olemme pakanneet reppuihin iltapalaeväät ja ottaneet jalkapallot kainaloon ja suunnanneet puistoon. Myös me aikuiset kaipaamme tällaista ulkoilutuokiota toimistopäivän jälkeen. Meillä on paljon kivoja puistoja ihan kävelyetäisyydellä meidän uudesta kodista. Joskus kun lähdemme pidemmälle retkelle meidän pojat ottavat polkupyörät mukaan. Reipas kävely puistoon ja lasten kanssa riehuminen tuo ainakin minulle sen sopivan määrän energiaa jota tarvitsen jaksaakseni iltaan asti. Meidän alueella on todella paljon aktiivisia puistoilija-perheitä ja myös viime viikolla kun olimme pakanneet eväsreppumme ja suuntasimme ulkoilemaan, törmäsimme meidän kavereihin ja heidän ihanaan pikkutytsyyn..


Lasten mielestä eväät ovat ne tärkeimmät jutut koko retkessä. Heti saavuttuamme perille he yleensä kysyvät milloin saavat syödä. Heh. Jos sinulla on pienet lapset, ehkä tunnistat ilmiön?! Pojat ovat myös ylpeitä siitä, että he itse jaksavat kantaa omat eväät ja lelut repuissaan. Viime viikolla meidän nuorimmainen sai käyttöönsä uuden Affenzahn-merkkisen repun jonka hän heti halusi ottaa mukaan puistoon. Hän valitsi itselleen hauskan tiikeri-repun jossa on useampia pieniä lokeroita ja paksut topatut säädettävät olkahihnat. Siinä hän kantoi mukanaan kaikille lapsille pillimehut ja eväät. Reppu on todella laadukas ja rintahihnan ansiosta sen saa tukevasti kiinni lapsen selkään ilman että se kiristää mistään. Meidän poitsu ei siis edes jalkapallopelin ajaksi suostunut riisumaan reppua, niin mukavasti se istui hänen selkään. 

Repun sai kätevästi muokattua juuri hänelle sopivaksi ja hän kantoi sitä ylpeänä ympäriinsä puistossa. Tästä tuli samalla hänen uusi tarhareppu. Affenzahnin reput ovat superergonomiset ja niiden valmistuksessa on käytetty kierrätettyjä muovipulloja. Kaiken lisäksi ne ovat myrkyttömiä ja kemikaalittomia. Lasten mielestä niissä on myös paljon hauskoja yksityiskohtia ja meidän kuopus on eniten innostunut tiikerin ulosvedettävästä kielestä. Kieleen voi esimerkiksi kirjoittaa lapsen nimen ja yhteystiedot, tai sitten sillä voi vaan hassutella (kuten ehkä yllä olevista kuvista ilmenee) Hihii..

Näitä reppuja on olemassa monenlaisen eläinhahmon muodossa ja kannattaa ehdottomasti käydä lukemassa lisää jos sinulla on etsinnässä ergonominen reppu lapsellesi. Täältä löydät Affenzahn reppujen jälleenmyyjät ja lisätietoa tuotteesta.

Ihanan aurinkoista päivää ja toivottavasti tänäänkin pääsemme nauttimaan hienoista puistosäistä! 

-Såfin

/Yhteistyössä Kiddex/

2 kommenttia:

  1. Mikähän siinä onkin, että eväät tuntuvat repussa aina polttelevan?! Meilläkin poika yleensä heti perille päästy etsii ensimmäiseksi eväspaikan ja vasta syönnin jälkeen alkaa touhuilemaan. Hyvällä tuurilla säästää hieman mahdollista uutta nälkää varten, mutta yleensä ei :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa.. jep. Mikäköhän eväissä on? Muistan kyllä itsekin miten jännää oli syödä reppuun pakatut eväät esimerkiksi kouluretkillä. <3

      Poista