2018/06/28

Nimpparipomput pihalla

Eräänä iltana aurinko lämmitti kivasti ja olimme juuri syöneet jätskit pihalla meidän kuopuksen nimipäivän kunniaksi. Pojat hassuttelivat ja kierivät nurmikolla ja me aikuiset istuimme katselemassa heidän touhujaan ja mietimme miten saisimme siirrettyä edes pienen pisaran heidän energiaa meihin. Talon seinälle oli istahtanut värikäs perhonen nauttimaan lämmöstä. Myös me aikuiset levähdimme ja nautimme luonnosta ja lasten ihanasta ilosta. Nimpparipäivän kunniaksi olin luvannut pojille pienen yllätyksen. Jos mahdollista, heidän energia tuplaantui kun kerroin, että ottaisimme pomppulinnan esille. Jäätelöä poskella meidän esikoinen kiljahti innoissaan: "siis voiko tämä olla totta, pomppulinna?!" Tällaiset riemun hetket ovat niitä joita haluaisi muistaa loppuelämän. Kun pomppulinna oli täytetty ilmalla pikkupojat ryhtyivät touhuihin. Perhonen päätti sillä samalla hetkellä lähteä lentoon, kenties ihmettelemään pomppimista turvallisemmalta etäisyydeltä. Hihii..

Näin kesäisin ei ole mitään parempaa kuin pihatouhut lasten kanssa. Monitoimi-pomppulinnassa vierähtää helposti kokonainen ilta ja lapset saavat purettua energiaa liikunnan ja yhdessäolon muodossa. Jollyroom:illa on valikoimassa erilaisia hauskoja ja värikkäitä pomppulinnoja. Meidän Pinepeak pomppulinna:ssa on liukumäen ja pomppualueen lisäksi tunneli, pallomeri, koripallokori, kiipeilyseinä ja tarramaalitaulu. Pomppualueen ympärillä on turvaverkko ja mukaan leikkeihin mahtuu kerralla neljä lasta. Pakettiin kuuluu linna, ilmapuhallin (pumppu), pallot ja maakiinnikkeet. Meidän pojat hassuttelivat eniten liukumäessä ja kiipeilyseinän parissa. Myös pallopelit ja maalitauluun osuminen oli hauskaa etenkin silloin kun toinen pojista oli turvaverkon toisella puolella ottamassa palloja vastaan mahallaan. 

Pomppulinnoissa on melkein jotain maagista, sillä ainakin meidän pojat viihtyvät niissä paremmin kuin missään muualla. Sen jännitys pysyy yllä kun sen paketoi pois illan päätteeksi ja otetaan taas esille toisena päivänä kun lapset kaipaavat viihdykettä. Ihan superhauskaa pihapuuhaa lapsille ja erityisen hauska tapa viettää nimpparipäivää!

Tämän Pinepeak:in pomppulinnan ja paljon muuta pihaleikkeihin innostavaa löydät Jollyroom:in verkkokaupasta. Kannattaa käydä kurkkaamassa!

-Såfin

/Yhteistyössä Jollyroom.fi/

1 kommentti:

  1. Kuulostaa hauskalle idealle! Meillä Onni ei oikein vielä ole uskaltauunut julkisiin pomppulinnoihin tutustumaan, mutta kerran pääsi paikalle ennen muita. Tällaiset kotiversiot ovatkin varmasti oivia hieman aremmille lapsille, sillä kyllähän kaikkien täytyy riemusta päästä nauttimaan :)

    VastaaPoista