2018/06/12

Tossut joka lähtöön

Kerroin aiemmin siitä miten reilu viikko sitten vihdoin saimme veneemme laskettua vesille. Veneily on meidän koko perheen lempipuuhaa ja kun kesälomamme alkaa heinäkuussa, pakkaamme veneen täyteen tarvikkeita ja suuntaamme hakemaan kauan kaivattua rauhaa vesiltä. Veneilyssä on paljon huomioitavia asioita ja lasten kanssa yksi tärkeimmistä asioista on turvallisuus. Yksi asia on tietenkin se miten heitä suojataan jos he jostain syystä joutuisivat veden varaan. Toinen on se, että käyttäytymisellä ja varustautumisella yritetään estää veteen joutumista jo ennen kuin se tapahtuu. Yksi ennakoitavissa oleva riski on liukastuminen. Meidän veneen kansi on muovinen ja kun siihen pärskii vettä se on todella liukas. Koska saatamme olla veneessä kokonaisia päiviä, emme koskaan pidä kenkiä jalassa mutta paljain jaloin liikkuminen on aika riskialtista puuhaa. Saimme iloksemme testiin ihanan värikkäät Slipstop-tossut koko perheelle jotka heti pääsivät kunnolla koetukselle kun pesimme ja siivosimme veneen pintoja ennen ensimmäistä päiväretkeämme..


Veneillessä tossuja oli mukava käyttää ja kangas hengitti kivasti iholla. Nämä tossut sietävät kosteutta ja kuivuu todella nopeasti kastumisen jälkeen. Tossun pohjan ansiosta syntyi juuri sopivasti kitkaa niin, ettei veneen pinta ollut liian liukas vaikka olimme hetkeä aiemmin suihkuttaneet sen vedellä. Veneen kansi on myös auringon paahtaessa kuuma ja tossut suojasivat samalla kivasti myös lämmöltä. Meidän isi-ihminen joka eniten meistä hyppii ympäri venettä tykästyi myös käyttämään näitä tossuja. Lapset hullaantuivat etenkin tossujen hauskoista kuoseista ja hassuttelivat hyppelehtien meidän veneessä kun saivat uudet tossut jalkaansa. Myöhemmin testasimme myös tossuja meidän uudessa kylpyhuoneessa jossa lapset tykkäävät häärätä ja leikkiä pitkiä aikoja. Kylpyhuoneleikit ovat kivat, mutta ainakin meillä ne yltyvät jossain vaiheessa niin villeiksi, että lopulta jonkun pää kopsahtaa laattaan. Nämä tossut toimivat myös loistavasti kylpyhuoneympäristössä joten seuraavan kerran kun lähdemme kylpylään otamme ne varmasti myös mukaan.


Slipstop tossut ovat tosi monikäyttöiset ja toimivat sekä aikuisilla että lapsilla ja miksi ei myös vanhuksilla jotka liikkuvat liukkailla lattioilla. Tossun kuuluu istua tiukasti jalassa jolloin se muotoutuu ja istuu jalassa kuin sukka. Meillä on käytössä aikuisilla: Orange & Sax - tossut  ja lapsilla: Diplodocus & Shark - tossut.

ILMAINEN TOIMITUS: Jos sinä kiinnostuit näistä hauskoista ja käytännöllisistä tossuista niin kannattaa heti laittaa tilaukseen, sillä koodilla Lapsiparkki saat ilmaisen toimituksen 12.6-17.6.2018 välisenä aikana.

-Såfin

/Yhteistyössä Oy KidSpot Ab & Slipstop Finland/

2 kommenttia:

  1. Meillä Onni ei tykkää yhtään hiekasta jaloissa, joten olen miettinyt oisko nämä hänelle hyvät rannalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä toimii superhyvin myös rannalla. Nämä istuu kuin sukat jalassa ja suojaa samalla myös kuumuudelta. :)

      Poista