2018/06/19

Sisustusjulisteet olohuoneessa (sis. Alennuskoodi)

/Yhteistyössä Desenio/

Meidän kotona on menossa kunnollinen sisustusvillitys. Juuri valmistuneeseen taloon on ihana ideoida ja hankkia tavaroita. Tiesin jo valmiiksi taloa suunnitellessamme, että olohuoneessa ja käytävillä olisi paljon tyhjää seinätilaa. Mikä mahdollisuus tämä oli. Meidän valkoiset tyhjät seinät suorastaan odottivat taulujen ripustamista. Päätin, että halusin luoda meidän perheelle kuvakollaasit jotka kuvailisi mahdollisimman hyvin meidän perheen luonnetta. Ei mikään helppo tehtävä sinänsä. Tarvitsin tähän vaatimattomasti vain juuri ne täydelliset julisteet. Onneksi rakastan tauluja ja julisteita ja voisin viettää loputtomasti aikaa surffaillessa Desenion verkkokaupassa sommittelemassa ja pohtimassa tauluyhdistelmiä. Eniten tyhjää seinäätilaa meillä oli olohuoneessa ja se kaipasi siis kiireesti väriä seinille. Jokainen seinä kertoo nimittäin tarinan taulujen, värien ja sommittelun kautta. Niinpä ensimmäinen graafinen ja mustavalkopainotteinen julistekollaasi kiinnitettiin reilu viikko sitten meidän olohuoneen lipaston yläpuolelle. Ja vaikka itse sanonkin, niin siitä tuli aivan mahdottoman hieno.

Kuvissa esiintyvät julisteet: /Highland Cow Close Up / Helsinki Map / Hide / & Juliste / Happy Cactus / Sateenkaarijuliste: Saatu äitienpäivälahjaksi

Meidän kotia ja sisustusta on vaikea luokitella mihinkään kategoriaan. Tykkäämme modernista linjakkaista esineistä, mutta haemme siihen kuitenkin kontrastia vanhoilla tavaroilla. Julistekollaasin päätin tehdä meidän vanhan 50-luvun lipaston yläpuolelle ja idea oli hakea vanhalle huonekalulle kontrastia moderneilla ja yksinkertaisilla tauluilla. Kollaasin päätaulu, kuva otsatukallisesta lehmästä, on meidän koko perheen lemppari. Sen kaveriksi löysimme muutamia ihania sisustusjulisteita jotka kuvaa meidän perheen luonnetta superhyvin. Olemme hassuttelevia ja värikkäitä, mutta meissä kaikissa on myös se oma ujo puoli. Olemme äärimmäisen ulospäinsuuntautuneita aina silloin kun olemme omalla mukavuusalueella mutta silloin tällöin haluamme vetäytyä omiin oloihimme.

Kuvakollaaseilla voi olla erilaisia tehtäviä. Minä päädyin luomaan yhdistelmän joka kertoo meidän perheen luonteesta. Kuvakollaasi voi myös pyrkiä aiheuttamaan tunteen. Seuraavaksi minä suunnittelen tauluseinää makuuhuoneeseen jonka tehtävä on luoda rentoa fiilistä ja rauhoittaa katsojaa. Lastenhuoneessa taulut voisi puolestaan yrittää inspiroida leikkiin. Vaihtoehtoja on niin paljon, että en meinaa pystyä hallitsemaan innostustani. Onneksi saimme luotua nyt yhden hienon tauluseinän ja tästä on hyvä jatkaa seuraavan projektin pariin.

ALENNUSKOODI: Koodilla "LAPSIPARKKI" saat 25% alennusta julisteista* 19-21.6 välillä. Seuraa @desenio löytääksesi lisää inspiraatiota. *Ei koske kehyksiä tai handpicked-/collaboration-osioiden julisteita".

Mitä pidät meidän taulukollaasista?

-Såfin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti