2019/03/07

Viime aikoina olen..

Tiedättekö, että maaliskuu on kiireisin kuukausi kaikista. Ihan varmasti. Sanon näin ihan omakohtaisella kokemuksella. Luulen, että tähän liittyy monella tavalla ihmisten henkiin herääminen talvitauon jälkeen. Töissä ollaan jo hyvää vauhtia menossa vuoden alkua ja ihmiset alkaa ymmärtämään, että projekteja pitää saada eteenpäin. Kotona ihmiset näkevät ensimmäistä kertaa aikoihin talven jättämät likajäljet ikkuinoissa ja lisäksi juhlia ja muita tapahtumia on tiedossa ennätysmäärä. Maaliskuussa me kaikki "juhannuslapset" vietämme synttäreitä. Ihmiset pyrkivät tekemään viimeiset talvipuuhat ja samalla ensimmäiset kevään jutut. Ihmiset varaavat matkoja ja täyttävät kalentereitaan juuri nyt. Kyllä, heittämällä kiireisin kuukausi on juuri nyt käsillä..


Viime aikoina minä olen..

..ostanut kaksi ruukkuyrttiä jotka joskus vielä haluan istuttaa meidän terassille. Kevät on mielessä joka päivä. Odotan meidän omaa pihaprojektia enemmän kuin koskaan. 

..ottanut tuotekuvia yrityksille jotka ovat halunneet freesata verkkosivujaan. Kuvaukset ovat onnistuneet mahtavasti ja olen erittäin ylpeä ottamistani kuvista. 

..järkännyt itseni ja työkaverini ravintoainemittauksiin. Odotan tosi paljon tuloksia. Mitenköhän kehoni on imenyt myrkkyjä tai niitä hyviä vitamiineja ja hivenaineita. Jännää.

..ostanut lentoliput koko perheelle. Lennämme alkukesästä Gdanskiin jossa vietämme pidennettyä viikonloppua yhdessä. 

..siivonnut meidän ruokakaapit ja alkanut myös määrätietoisesti käyttämään pian vanhentumassa olevia tuotteita. Olen leiponut, ideoinut ruokia ja ollut oikeastaan tosi tehokas koko ruokahuollossa.

.. ollut ärsyttävän energinen kaikki päivät pitkät. Ja vastaavasti täysin kuollut kun puoli kymmenen aikaan kun ensimmäistä kertaa olen istahtanut alas sohvalle. 

.. yllättänyt itseni ja leiponut mutakakun meidän isi-ihmiselle jonka synttäreitä vietimme eilen. En varsinaisesti ole mikään leipoja mutta keväisin minusta tuntuu, että voin olla mitä vain. 

.. reipastunut ja soitellut järjestääkseni vaikka mitä asioita. Olen mm. huonolla menestyksellä yrittänyt hoitaa itselleni ja kuopukselle hammashoitoaikaa. (Helsingin kaupungin suuterveydenhuollon puhelinpalveluissa on jotain pahasti vialla. äh)

.. epäonnistunut päiväunien nukkumisessa. Ylitäydet aivot vain tahtoavat seuraavan kivan homman pariin. En malttaisi olla paikoillani. 

.. ottanut keskimäärin 11052 askelta per päivä. Ilman mitään kummoisempaa tavoitetta tai lenkkeilyä. Tavoitteet paukkuu ihan vain tavallisella hääräämisellä.

.. ollut kulttuurin aallonharjalla. Olemme käyneet elokuvissa jos toisessakin, testanneet uusia ravintoloita, vierailleet ystävämyynneissä ja tänään on luvassa vielä sivistävä lapsiperheille suunnattu klassisen musiikin konsertti.

Sanoisin, että väittämäni pitää paikkansa. Nyt on vuoden kiireisin kuukausi. 

-Såfin

2 kommenttia:

  1. Huh, siinähän oli valtavasti kaikkea! Musta tuntuu, että aurinkoisina päivinä on aina kauhea kiire ja harmaina päivinä en saa mitään aikaan. Kevät ja valo ovat siis tervetulleita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii.. Juu, kyllä tuo aurinko antaa voimaa ja energiaa! <3

      Poista