2019/03/25

Se on loma

Meidän kauan odotettu loma on alkanut. Vietämme aina näin lopputalvesta viikon verran aikaa perheen kesken Pohois-Ruotsissa, Åressa jossa meillä on mökki maailmancup:in rinteessä. Tai siis tarkemmin sanottuna 4 viikon loma-osakemökki. Meidän tuleva viikko tulee toivottavasti olemaan luminen ja urheilutäyteinen. Päivät vietämme varmasti pääosin laskettelurinteessä ja ainakin minä suunnittelin meneväni kuluttamaan myös murtomaahiihtolatuja iltapäivisin. Tällä kertaa on luvattu melko paljon lumisadetta joten jää nähtäväksi pystymmekö laskettelemaan joka päivä. Yhdelle päivälle varasimme myös kokopäiväretken jolloin menemme tutustumaan poroihin. Se on jännittävää. Olemme aiemmin nähneet poroja vain etäältä eläintarhoista ja kerralla matkallamme Åreen kun yksi lauma oli päättänyt pysähtyä keskelle tietä estämään autoliikennettä. Nyt pääsemme kuitenkin varmasti aika paljon lähemmäksi näitä kauniita eläimiä.. 

Vaikka tulemme urheilemaan paljon kyseessä on silti loma. Mukaan pakkasimme myös lautapeleja ja kirjoja. Yritämme syödä lounaan omalla mökillä ja iltaisin valumme pitkän päivän päätteeksi yleensä herkuttelemaan ja syömään hyvin paikalliseen ravintolaan. Ravintolatarjonta pienessä Åressa on poikkeuksellisen hyvä. Joka vuosi sinne ilmestyy myös uusia toinen toistaan trendikkäämpia ravintoloita. Odotan ehkä herkuttelua ja syömistä yhtä paljon kuin urheilua ja ulkoilua. Hihii.. 

Meidän matka on yhteensä 10 päivää pitkä ja kerkeämme sinä aikana viettää myös kaksi päivää laivalla risteillen sekä yhden yön ja päivän Tukholmassa. Sinä aikana kun olemme poissa, naapurimme ovat luvanneet vahtia taloa ja pitää huolta meidän vauvakilpikonansta. Pojat olisivat halunneet ottaa kilpparin mukaan, mutta se saattaisi olla herkälle eläimelle liikaa. Luulen kuitenkin että hän viihtyy oikein hyvin täällä kotona hyvässä hoidossa. 

Nyt blogi hiljenee viikoksi ja jos haluat seurata meidän lomahassutteluja voit tehdä niin Instagram stories puolella @malin.safin. 

Se on moikka!

-Såfin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti