2015/10/24

DIY-projekti: Vilttikankainen herkkudonitsi

Saisiko olla kahvia ja donitsia? ja minkälaista kuoruketta? Hihii.. Nyt kelpaa herkutella myös lastenhuoneessa, kun pieneen kahvipöytään on tarjolla uutusmakuja. Nimittäin muutaman pimeän syysillan tuloksena askarrellut herkkudonitsit. Nami. Kerroin aikaisemmin, että vanhempani muuttivat hetki sitten uuteen kotiin ja muuttoprojektissa löytyi tietenkin kaikennäköistä mielenkiintoista tavaraa. Hetken mielijohteesta päätin tarjoutua kantamaan pois muutamia askarteluun liittyviä juttuja ja siinä joukossa oli mm. kaksi pussillista vanua.

Ei kestänyt kauan kunnes sakset ja vilttikankaat olivat otettu esille ja aloitin pienen ompeluprojektin. Lasten mielestä mielenkiintoisin juttu näissä donitseissa on pienet helmet, jotka ompelin nonparelleiksi "kuorrukkeen" päälle. Idean näihin donitseihin sain meidän lähiaskartelukaupasta, jossa oli askarreltu mallikappaleeksi tällaiset ihanat herkut. Meillä on nyt sitten muutamana iltana ollut pienet kahvitarjoilut täällä meidän kotona. Loppujen lopuksi nämä donitsit päätyivätkin sitten esittämään myös frisbeetä. Lentävät muuten ihan kivasti.. Hahaa..

Oikein mukavaa ja herkullista viikonloppua!!

-Såfin

5 kommenttia:

 1. Voi ei mitä herkkuja sä olet tehnytkään <3 :) Tosi kiva idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii.. kiitos <3. Täytyy välillä hassutella! :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Tällaista pientä "syysprojektia". Tsihii.. :D

   Poista
 3. Kiva idea ja lopputulos. Mulla ei hermot kestä yhtään näitä ompeluhommia. Toivon että se asia joskus muuttuisi. Ompelukoneella, joka menee vain pakittamalla, saattaa myöskin olla negatiivinen vaikutus tähän innostukseen.

  VastaaPoista