2015/10/05

Meidän poppoo Fiskarsissa

Vihdoin se tuli tehtyä. Kävimme koko poppoo päiväretkellä Fiskarsissa ja arvatkaa vain olemmeko aivan ihastuneita tähän paikkaan?! Luulen, että valitsimme parhaimman viikonlopun koko vuonna käydä tässä pienessä kylässä. Meillä oli nimittäin koko päivä aikaa rauhassa kierrellä kylässä, lehtipuut olivat varmasti juuri nyt kauneimmillaan ja siellä oli sattumoisin myös samaan aikaan Slow Food Festivaalit. (joista kerron lisää myöhemmin). Fiskars on nii-iin kaunis paikka. Aiemmin olen ihaillut tätä paikkaa vain kuvista, joten tuntui melkein epätodelliselta olla itse paikalla pienessä kylässä jossa kauniisti kiemurteleva ja mutkitteleva joki on kaiken keskipiste.

Paikka on tunnettu käsityöläisistään ja pienistä liikkeistä, jossa myydään paikallisia tuotteita. Olimme onnekkaita kun kaikki pikku putiikit olivat auki Festivaalien takia ja satuimme jopa näkemään lasipuhallusta in-action yhdessä lasiliikkeessä. Lapsille siellä oli aivan ihana iso uudistettu leikkipuisto, jossa sai soittaa musiikkia tai harjoitella kiipemistaitojaan mitä erikoisimmilla kiipeilyseinillä. Lapsia kiinnosti myös joessa uiskentelevat ankat ja Fiskarsinjoen putoukset ja maassa lojuavat värikkäät lehdet. Ihana ja kaunis pieni paikka tämä Fiskars!


Oletko sinä käynyt Fiskarsissa?


-Såfin

2 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia, TAAS :D <3 Ei olla käyty Fiskarssissa, mutta olisi varmasti upeaa käydä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Arvaa vaan oliko siellä hauskaa pyöriä kameran kanssa. Onneksi nykyään ei ole filmirullaa - muuten se olisi kyllä loppunut kesken! Hahaa..

      Poista