2015/10/06

Tunnustuksia

Joskus tekee mieli tunnustaa asioita. Sanoa ne ääneen ja olla häpeämättä. Come clean - you know. Harvoinhan asiat ovat niin hyvin ettei olisi jotain asioita joista ei sillä hetkellä ole niin ylpeä. Meidänkin perheellä on tällaisia asioita. Eli täältä niitä nyt sitten tulee: (Pic by: L. Stormbom) 

- Eilen en löytänyt autoani päivän päätteeksi työpaikkani parkkihallista. Nolotti. Muina miehinä (tai siis naisina) muuten vaan pyörin siellä parkkihallissa katselemassa muiden ihmisten autoja.

- Olemme olleet taas niin paljon liikkeellä, että pojat kertoivat "ikävöivänsä lelujaan". Pitäisiköhän taas vähän ottaa iisimmin?

- Tein itselleni terveyssmoothien töihin mukaan ja olin siitä innoissani. Olinhan ollut poikkeuksellisen reipas sinä aamuna. Niin innoissani olin asiasta, että smoothie löytyi työpaikkani jääkaapista vielä seuraavana maanantaina.

- Esikoiseni kysyi minulta miksi en rakasta häntä enää. Se tuntui pahalta. Kerroin, että tulen aina rakastamaan häntä todella paljon. Sitten hän kysyi miksi minulla sitten on niin "paha ilme naamassa kokoajan".

- Tänään aamulla meillä tapahtui kenkäräjähdys meidän vaatehuoneessa. Ulkona oli pakkasta ja kesälenkkarit ei enää kelvannut. Siinä ne nyt sit on - kaikki meidän perheen kengät isossa kasassa keskellä lattiaa.

Noniin, siinä ne nyt on. Ne meidän tunnustukset. Häpeäpilkut. 
Tuntuipa helpottavalta. 

-Såfin

1 kommentti:

  1. Välillä on kyllä kiva ja itse asiassa hyvä tunnustaa. Päästää höyryt ulos, nostaa leukaa vähän korkeammalle, todeta: "mä tein sen!" ja jatkaa paremmalla mielellä. Se mikä jäi kaihertamaan vielä niin sen voi korjata huomennakin, kunhan ne tunnustetut asiat on kuitenkin suhteellisen pieniä ja helposti korjattavissa olevia :D

    Eilen piti vielä iltasella juosta autolle laittamaan se lämppäritolppaan ja tänä aamuna mä kaivoin itselleni toppatakin :)

    VastaaPoista