2015/10/26

Mitä sinä ajattelet kun olet yksin?

Viime viikonloppuna kun ulkona oli aurinkoinen sää minulle tuli sellainen tunne, että minun on päästävä ulos hengittämään. Osasyy tähän hetkelliseen ahdistukseen voi tietenkin olla se, että meidän isi-ihminen oli poissa työasioissa kolme iltaa ja kaksi yötä viime viikolla ja tämän talouden pyörittäminen oli suuren osan meidän arkiviikosta minun vastuulla (isovanhempien avulla - kiitos vaan!). Lisäksi huomaan, että sateisella ja synkällä syysilmalla on välitön yhteys minun jaksamisen kanssa. Noh - oli syy mikä vaan halusin kuitenkin lähteä ulos. Ajatus yksinolosta ei kuitenkaan tuntunut mukavalta ja päätin nopeasti ottaa mukaan yhden minun erittäin läheisen kaverin - rakas kamerani! 

On jännää minne ajatukset vievät kun liikkuu ulkona kauniissa säässä havannoimassa ympäristöään. Tulin ajatelleeksi miltä tuntuisi käyttää lehtipuhallinta ja käydä sillä syyslehtien kimppuun?! Ajattelin sitä miksi joku puu jaksaa kantaa värikkäitä lehtiään kauemmin kuin toinen? Ajattelin miten kivalta tuntuu pitää hiuksia kiinni pienellä ponihännällä ensimmäistä kertaa moneen vuoteen. Ajattelin mitä vaatteita seuraavaksi haluaisin ostaa itselleni!? Ajattelin onkohan 2016 se vuosi kun opin sietämään homejuuston makua? Hahaa..

Tällaisille ajatuksille ei ole aikaa normaalin arkirallin keskellä. Hetken hengähdystauko ja pieni rauha omille hassuille ajatuksille oli ihan parasta. 

Mitä sinä ajattelet kun olet yksin?

-Såfin

6 kommenttia:

 1. Kauniin syksyisiä kuvia :) Kun mä oon kävelyllä yksin tai nukkuvan lapsen kanssa mä yleensä meen jonkun mun lempitaloista ohi (mulla on muutama haave koti) ja mielessäni sisustan, remontoin, muokkaan pihaa yms.. :D Eli haaveilen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Juu, toi on kans ihan lempi ajattelupuuhaani - miettiä sisustusta ja haaveilla uudesta kodista:. <3

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia <3
  Yksin ollessani mulla yleensä ajatukset risteilee ihan sielä täälä, usein kelailen kaikkia menneitä tapahtumia, jonkun sortin ajatusten ja tapahtumien työstämistä ehkä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Välillä on kyllä hyvä myös muistella menneitä, muuten asiat unohtuvat. Mutta kai muistamattomuudestakin voi syyttää "ruuhkavuosia"?! hihii.. <3

   Poista
 3. Hupsis! Lähti hieman käsistä mulla tämä homma :) Kirjoitin aiheesti ihan oman postauksen: http://kommammaa.blogspot.fi/2015/10/kun-olet-yksin.html

  Kiitos, kun panit mut ajattelemaan ja kiitos kun sait mussa aikaan jonkun nytkähdyksen, että päätin sen kaiken kirjoittaa julki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sinä. Kiva, että sait tästä inspiksen kirjoittaa omasta onnestasi! <3 Hieno kirjoitus :D

   Poista