2015/10/13

Pojan mustavalkoiset talvivaatteet

Teimme eilen suuren talvivaateinventaarion meidän vaatehuoneeseen. Räjäytimme auki kaikki laatikot, jossa oli poikien edellisvuosien talvivaatteita. Bang bang vaan ja kaikki vaatteet olivat sikin sokin siinä meidän olohuoneen lattialla. Hahaa, mikä näky. Sovitimme pojillemme olemassaolevia haalareita, myssyjä ja hanskoja. Siitä seurasi tietenkin lievä paniikki. Olin tällä kertaa oikeasti luullut, että meillä on tilanne kutakuinkin hallinassa - olinhan fiksuna ihmisenä kuitenkin hankkinut joitain talvivaatteita kevään alennusmyynneistä. Mutta ei, myös tänä talvena pitää tehdä talvivaatehankintoja. 

Tehokkaina (lue stressaantuneina) ihmisinä lähdimme tietenkin heti ostoksille. Ostimme esikoisellemme uudet Crocsin talvisaappaat, uuden PoP:in talvihaalarin ja yhden talvimyssyn. Olin todella tyytyväinen kunnes tulin kotiin ja levitin kaikki hänelle ostetut vaatteet ostokset lattialla. Näet lopputuloksen tuosta ensimmäisestä kuvasta. Joo, kaikki hänelle hankitut ja olemassaolevat vaatteet ovat mustia tai korkeintaan mustavalkoisia!! Todella kätevää kun ulkona on pimeää ja yrittää pitää lasta silmällä. Noh, nyt istuin sitten haaveilemassa netissä muutamista värikkäistä täydennysostoista, jotka näkyy tuossa toisessa kuvassa. Ehkä tilanne on vielä pelastettavissa..!

Mitä värejä teidän talvivaatekaapista löytyy?

-Såfin

Kuva 1 (nykyinen tilanne): Hattu Fredriksson, Kauluri P.oP., Haalari P.oP. Kengät Crocs, Hanskat P.oP.
Kuva 2 (haaveet): Pipo yläkulma Bobo Choses, Reppu Adidas, Kengät Ugg, Takki Mini Rodini, New York Pipo H&M ja Tupsupipo Reima.

4 kommenttia:

 1. Mä oon huomannut että taidan tykätä kirkkaan sinisestä :) vihreää on pojilla myös paljon. Nyt haaveilen keltaisesta piposta pikkuselle mutta oikeanlaista ei ole tullut vastaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirkkaansininen on minustakin kyllä ihanan pirtsakka väri. Kirkkaan keltainen on myös ihana yksityiskohdissa kuten hanskoissa ja pipoissa. Pohdin hetken aikaa myös PoP:in keltaista haalaria, mutta ajattelin että se on ehkä turhan herkkä väri tuleville loskakeleille.. :)

   Poista
 2. Hmm, mustavalkoinen on kyllä tyylikästä ja reippaan näköistä mun mielestä, toimiva kokonaisuus :) Mutta tuo pimeässä näkymättömyys on kyl tosi, varsinkin ennen lumen tuloa. Mites ois joku värillinen pipo? :)
  Mä ostaisin myös helpostikkin mustat talvivaatteet pojille, ja vanhimmilla mustaa onkin, Onnilla on vielä talvivaate-hankinnat kesken joten täälä Matti-myöhänen moi vaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustavalkoinen on ainakin sellainen joka tilanteeseen sopiva väri joka ei pistä silmään, eikä siinä näy lika kovin helposti. :) Värillinen pipo on kyllä vielä ehdottomasti hankintalistalla - ehkä joku huomioliivikin voisi olla paikallaan.. hahaa..

   Poista