2015/10/18

Huopaisen ovikranssin tuunaus

Minä näen ympärilläni satoja erilaisia askarteluprojekteja - jokaista tylsää yksityiskohtaa voisi vähän piristää ja joitain juttuja tekee mieli muokata ja rakentaa ihan uudella tavalla. Mutta ideoita on enemmän kuin käytössä olevaa aikaa ja käsipareja. Hahaa.. Tänä viikonloppuna olemme istuneet ruokapöydämme ääressä ja askarrelleet vaikka mitä. Meidän esikoinen nauttii meidän yhteisistä askartelupuuhista ja hän on viimeaikoina oppinut mm. taitavaksi saksien käyttäjäksi. Meidän viimeisin yhteinen askarteluprojetki komeilee nyt meidän ulko-oven vieressä.


Löysimme Fiskars-retkemme yhteydessä yhden harmaan huopaisen ovikranssin, joka oli kiva muodoltan mutta ehkä jotenkin hieman tylsä. En halunnut laittaa sitä ulko-ovemme viereen sellaisenaan. Noh, me sitten leikattiin ja liimailtiin vähän ja saimme aikaiseksi tällaisen hieman Halloween-aiheisen ovikranssin. Siinä se nyt sitten piristää töistä kotiinsaapuvaa väsynyttä äitiä. 

Tykkäätko sinä askartelusta vai ostatko ennemmin valmiina?

-Såfin

2 kommenttia:

  1. Mä rakastan askartelua (ei varmaan tullut suurena yllätyksenä :) ), mutta aikaa on nykyään aivan liian vähän. Tai sitten mä saan aivan liian monta hyvää ja välillä ei niin hyvää ideaa.

    Ihana kranssi! Tässä taannoin silmiini osui juttua kävyistä, niiden valkaisusta ja niistä tehdystä kranssista. Sitä tekisi mieli kokeilla! Mutta se aika.. jostain mä sitä vielä keksin :)

    VastaaPoista
  2. Hihii.. Ei tullut yllätyksenä! :D Minulla on aivan sama ongelma - aikaa on aivan liian vähän ja ideoita aivan liian paljon.

    Ainiin, ja minäkin virittelen nyt projektia noista valkaistuista kävyistä. Kävin jopa eilen ostamassa sitä valkaisuainetta - nyt puuttuu enää kävyt! :)

    VastaaPoista