2015/10/12

Mini-junabongaajat

Arvaatteko kuvien perusteella mitä teimme eilen? Kyllä, kävimme katsomassa sellaisia raiteilla liikkuvia härveileitä, jotka esikoisemme mielestä ovat "junia" ja kuopuksemme mielestä "junuja". Helsingissä on olemassa yksi sellainen mahtava silta, jonka ali kulkee kaikki kaupunkiin saapuvat ja sieltä lähtevät junat. Meidän ei tarvinnut odottaa montaa minuuttia, että ensimmäinen juna lähestyi siltaa. Etenkin meidän kuopus oli junista aivan erityisen innoissaan. Kun juna oli näkyvissä hän naureskeli hieman jännittyneesti ja osoitteli junan suuntaan..

Meidän esikoisenkin mielestä junien bongailu oli kivaa. Hän oli tosin erityisen kiinnostunut siitä, että olimme niin korkealla maan yläpuolella ja meidän piti useamman kerran kertoa mitä voisi sattua jos ylikulkusillalta tippuisi. Hän totesi moneen kertaan miten vaarallista tämä junien bongailu on. Hahaa.. Tämän kyseisen silta on myös aika monen helsinkiläisen juoksureitin varrella ja se vaappuaa ja heiluu kun ihmiset juoksevat ohi. (eli sillalla hengailu on siis minunkin mielestä hieman vaarallista puuhaa. Hahaa.. ) Bongasimme yhteensä kahdeksan junaa ja meillä oli kyllä kaikeankaikkeaan melkoisen jännittävä junanbongausretki..

Oletko sinä käynyt bongailemassa junia viimeaikoina?

-Såfin

4 kommenttia:

 1. Ihan viimeaikoina ei olla oltu mutta kyllä silloin tällöin pitää käydä asemalla "junuja" ihailemassa :D Ja varmasti oli teillä jännää sielä sillan päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me todettiin myös, että tämä voisi olla sellainen retki jonka teemme aina silloin tällöin! :D Vähintään aina kun pitää keksiä nopeaa edullista tekemistä.. Hihii..

   Poista
 2. Ei olla oltu, siinäpä ideaa :)

  VastaaPoista