2015/10/27

Käsinpainetut sukkahousut

Normaalisti en välitä sukkahousuista ollenkaan. Minulla ja sukkiksilla on monta aamunkiireistä kaksintaistelua takanamme ja yhdet sun toiset avioeroriitaa pahemmat kärhämät milloin missäkin ahtaassa vessassa. Se miksi me emme tule toimeen keskenämme on oma tarinansa, mutta nyt tämä rakkaustarina sai uuden käänteen, sillä näitä sukkahousuja minä oikeasti rakastan. (isolla R:llä) Tilasin raskausaikanani mary a jalava-merkkiset iloiset sukkikset odottamaan pian katoavaa vatsaani ja laitoin ne silloin kiltisti odottamaan sukkislaatikkoon. Sinne ne sitten unohtuivat kunnes löysin ne viime sunnuntaina. Arvatkaa vaan olinko innoissani?! Noh, vähän niin kuin pikkulapsi jouluaattona..

Olen monesti ollut kateellinen lapsilleni ihanista lastenvaatekuoseista. Mutta en enää. Nyt minullakin on omat pirteäkuosiset sukkahuosut. Ja voin vielä jakaa näihin sukkiksiin liittyvän pikku vinkin - Jos jalkasi kaipaa tosi monta halia iloisilta pieniltä tyypeiltä, kannattaa vetäistä tällaiset jalkaan ja suunnata lasten synttäreille. Hahaa.. Näillä saa takuuvarmasti aika monta allen metrin mittaista kaveria ja pääset sitten heti opettamaan heille tärkeitä asioita Suomen metsän villieläimistä. 

Eli tiistai-terveisiä sitten vaan yhdeltä tällaiselta iloiselta sukkahousujen omistajalta!

-Såfin

PS. On ihan mielenkiintoinen kokemus yrittää ottaa lähikuvia omista sukkahousuistaan.. Hahaa..

9 kommenttia:

 1. Noilla saa varmasti paljon haleja pieniltä tyypeiltä! Mä vihaan sukkahousuja (ja silti puen väkisin sellaisia kuopukselle), mutta tuollaisia en olekaan ikinä nähnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä :D.. Nämä ovat ehdottomasti harkitsemisen arvoiset, VAIKKA ne ovat sukkikset. Hihii..

   Poista
 2. Ei ole totta miten ihanat sukkikset <3 :D

  VastaaPoista
 3. Ihanat!!

  Ja toi suhtautuminen sukkiksiin. Ja teidän välinen suhde. Siis sun ja sukkisten :D Ois voinu olla suoraan mun suusta :D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä minunkin mielestä ihanat. :) Ai, sinäkin kuulut tähän jengiin!? Hihii. Luulen, että emme ole yksin tässä ryhmässä, jonka suhde sukkiksiin vähintään kuuluu kategoriaan "it's complicated".. Hahaa..

   Poista
  2. Joo, me ollaan jo aikaa sitten myönnetty toisillemme, että mä en pidä niistä eikä ne musta. Koitetaan vaan tulla toimeen silloin harvoin kun on pakko :D

   Poista
 4. Noi on kyllä niin hienot sukkikset. Hienoa että joku suomalainen on saanut noin hienon liikeidean ja onnistunut tuotteistamaankin sen. Ja onneksi nuo on ilmeisesti tehty aika hyvistä sukkahousuista, eikä niinkuin monet kuvioidut, tatuointi jne. sukkahousut, jotka on tehty halvimmista markkinoilta löytyvistä sukkiksista. Aika ärsyttävää kun löytää hauskat sukkahousut, mutta ne onkin sitten kamalat jalassa tai hajoaa ensimmäistä kertaa päälle laitettaessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä tosi ihanat ja siinä olet oikeassa, että kaiken lisäksi nämä ovat tehty todella laadukkaasta materiaalista. :D Olisin kyllä ollut todella pettynyt jos nämä olisivat menneet rikki heti kättelyssä. Näitä voin kuitenkin käsi sydämellä suositella!

   Poista