2015/10/21

Leppakko- ja kummituskeksit

Varoitus: sisältää kuvia lapsellisista kekseistä..

Tiedän, että blogeihin kuuluisi kirjoittaa vain asioista jotka ovat mielenkiintoisia ja uudenlaisia tai saa lukijan ajattelemaan uudella tavalla. Pitäisi käyttää vain sellaisia kuvia, jotka inspiroivat ihmisiä ja pitävät heidät hyvällä tuulella. Eihän kukaan halua tuhlata aikaansa blogiin jonka sisältö on pääosin masentavaa. Tällä postauksella en ehkä saavuta mitään ylläolevista kriteereistä, mutta en voinut vastustaa kertoa teille meidän yhteisestä leipomishetkestä. Päädyimme nimittäin nyt alkuviikosta hassuttelemaan meidän Halloweenia varten hankituilla uusilla piparkakkumuoteilla. 

Meidän hassuttelu-kekseihin käytimme ihan tavallista vaaleaa keksitaikinaa ja sitten lähdimme rohkeasti kokeilemaan erilaisia muotteja. Suosikiksi nousi lepakko- ja kummituskeksit ja innostuimme vielä yhdessä liimaamaan niihin syötävät silmät. Nyt kun olemme todenneet nämä keksimuotit toimiviksi voimme huoletta leipoa niillä keksejä myös Halloweeniksi. Silloin ajattelimme vielä kuorruttaa keksit muodon mukaan, kummitukset valkoisella kuorrutuksella ja lepakot mustalla. Naminami..

Onko teillä tapana viettää Halloweenia?

-Såfin

Halloweenaiheiset keksimuotit löytyivät Sinellistä ja syötävät silmät Confetti-liikkeestä.

3 kommenttia:

  1. Ja mitä vielä! Ei tarvitse aina olla asialinjalla ja luoda jokaisella postauksellaan jotain hyödyllistä ja uutta :) Riittää että se antaa edes yhdelle lukijalle hyvän mielen. Tämä on minun ajatukseni asiasta näin lukijana. Ja ehkä vähän siksikin, että taitaa omaltakin näppäimistöltä tulla välillä niitä ei niin "tarpeellisia" julkaisuja :D Kivoja keksejä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Näin se kai on <3 Ehkä sitä on välillä turhan kriittinen itselleen ja tarvitsee jonkun kanssabloggaajan muistuttamaan todellisuuksista :D

    VastaaPoista
  3. Nåhej niin ihania <3 Näitä tämmösiä ois varmaan pakko tehdä :)

    VastaaPoista