2015/10/03

Syysolohuone

Paljastin teille aiemmin, että meillä on ollut pieni projekti menossa. Olemme nimittäin muuttaneet meidän olohuoneen tunnelmaa melkoisesti. Keväällä ja kesällä meidän olohuone oli sisustettu kokonaan vaaleilla ja pastellisilla sävyillä. Nyt tuntui kuitenkin siltä, että piti saada jotain lämmintä ja tunnelmallista syksyä kohden - vähän lisää asennetta toisin sanoen. Ajattelin ensin odottaa kuvien jakamisella, sillä kaikki ei ihan vielä ole paikallaan. Totesin kuitenkin lopuksi, ettei mikään sisustuksen kohde meidän kodissa koskaan taida olla ihan valmis, joten mennään nyt näillä kun muutos on vielä tuore. Eli tältä meidän olohuoneessa näyttää nykyään:Kuten huomaatte meillä on tällainen "mummo"-vaihe tässä sisustamisessa. Mm. kirjavat itämaiset matot ja ryijyt ovat niin hienoja just nyt. (en koskaan uskonut sanovani näin) Tuo matto kyydittiin kotiin mökiltä ja joitain HAY:n tyynynpäällisiä tuli tilattua netistä. Hakusessa on mm. vielä käytetty valkoinen sohvapöytä tuomaan kontrastia tuolle matolle ja jotain kynttelikköjä. Ehkä myös muistat, että askartelimme aiemmin viikolla seinävaatteen, joka istuu tähän mummo-sisustukseen.

Meidän vähäsanainen kuopus sanoi "waauuu" nähdessään tämän maton meidän olohuoneessa. Taidan tulkita tämän niin, että olohuoneen sisustus kelpaa ainakin meidän pojille. Hihii.. 

Hauskaa viikonloppua!

-Såfin

5 kommenttia:

 1. Aivan ihanan lämmin ja houkuuteleva tunnelma <3 Kaunista!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :) Tämä vaati kyllä hieman rohkeutta - olen aiemmin ollut niin vannoutunut valkoisen ja harmaan ystävä!

   Poista
 3. Hei! Mistä tämä teidän mattonne on ostettu? Olen etsinyt tämän väristä mistään löytämättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on vanha perintömatto joka on tullut meille pienen suostuttelun jälkeen! Toivottavasti löydät sopivan maton jostain <3

   Poista