2016/07/13

Kesäpäivä meidän kanssa

Ajattelin pitkästä aikaa tehdä tällaisen "meidän päivä" postauksen. Elämme ihanaa keskikesää ja sen kyllä huomaa sillä tuntuu, että yhdessä päivässä kerkeää tapahtua vaikka mitä! Eli pidä hatusta kiinni sillä tässä se tulee - meidän kesäpäivä:

9.55 Minä herään ensimmäisenä ja nousen. Pienet miehet kuulevat kolahdukset ja ovat nopeasti pystyttämässä päivän ensimmäisiä autoleikkejä.
10.15 Syömme yhdessä aamupalaksi leipää ja hunajamelonia jonka jälkeen pakkaamme kassiimme uimavaatteet ja pyyhkeet ja lähdemme Pirkkolan Plotti-nimiseen uimapaikkaan. Aivan ihana paikka, melkein harmittaa, ettemme ole käyneet täällä ennen..
11.10 Perillä uimarannalla. Treffaamme siellä ystäväperheen jonka kanssa olimme sopineet treffeistä edellisenä päivänä. Lapset uivat, potkivat palloa nurtseilla, pidämme käpylehmäskabat, syömme jäätelöä, herneitä ja nachoja. Aurinko paistaa. On ihanan lämmin.
13.15 Tummat pilvet (ja hieman uupuneet lapset) saavat meidän pakkaamaan tavaramme. Kun kävelemme autolle alkaa satamaan. 


13.50 Ajamme miehen harrastusyrityksen työmaan kautta ja suuntaamme sen jälkeen kauppaan ruokaostoksille.
15.10 Jälleen kotona. Teemme ruuaksi tortilloja avocadotahnalla, jauhelihalla ja kasviksilla. Tämä on yksi lasten lempiruuista ja täydellinen tapa saada heidät syömään mitä vaan vihanneksia. Lapset syövät paljon.
16.15 Isi-ihminen ja meidän 4-vuotias lähtee autolla keskustaan tankkaamaan ja pesemään meidän venettä. Minä jään kotiin päiväunille meidän 2-vuotiaan kanssa. Nukahdan hetkeksi jonka jälkeen maksan laskuja, laitan pyykkejä, siivoan ja surffailen vähän aikaa netissä. 
18.00 Herätän meidän 2-vuotiaan päiväunilta ja suuntaamme mekin hetken päästä autolla keskustaan. 
19.00 Tavataan venesatamassa Isi-ihmisen ja 4-vuotiaan kipparikallen jotka juuri oli suoriutunut huoltotoimenpiteistä veneen kanssa. 
19.10 Kävelemme rantatietä pitkin. Lapset hassuttelevat ja matkivat ohikulkevia kuntoilijoita. 
19.45 Pysähdymme ihanaan Café Regattaan ja juomme siellä kahvit ja syömme vastaleivottua pullaa. Cafe Regatassahan tunnetusti santsikahvikupista ei tarvitse maksaa, vaan sinulle maksetaan 5 senttiä jokaista santsikuppia kohden. Emme kuitenkaan tällä kertaa juo lisäkahvia vaan jatkamme leikkejä lasten kanssa ulkona. Lapset keinuu isossa puutarhakeinussa.


20.45 Ajamme kaksi autoa kotiin keskustasta. Minä ajan autoa yksin ja havahdun yhtäkkiä siihen, että olen fiilistellyt (ja laulanut mukana) yhtä kesäbiisiä niin, että olin ajanut täysin väärin. Hahaa.. Tää on ehkä vähän noloa! Onneksi löysin kotiin.
21.15 Juttelemme kotiin saavuttuamme meidän ystävänaapureiden kanssa pihassa. Sadekuuro keskeyttää juttutuokion ja juoksemme sisälle. 
22.00 Lapset syövät iltapalaksi ison kasan hedelmiä ja mansikoita minun kanssa. Luemme iltasatuja ja sillä aikaa Isi-ihminen pakkaa laukkuja. Huomenna lähdemmekin hieman erikoiseen reissuun. Jännää!! (siitä lisää myöhemmin)
23.15 Lapset ovat unessa ja me aikuiset valvomme vielä hetken tietokoneiden ja telkkarin ääressä. 

-Såfin

PS. Tiedän, että meidän kaikki rytmit, ruokailut ja nukkumiset ovat aivan sekaisin. Syytän tästä kaikesta kesää: minkä teit meille? Hahaa..

4 kommenttia:

 1. Hauska päivä ja mun mielestä kesään kuuluukin tietty rytmittömyys! Jos ollaan lomalla niin, eihän se niin vakavaa ole :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos - todellisuudessa minua kyllä hieman nolottaa tämä meidän aikataulu. Mutta jos kaikilla on hyvä olla niin se ei voi olla niin vakavaa! :D<3

   Poista
 2. Onpas teillä ollut kiva päivä.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)<3 Oli kyllä oikein mukava päivä!

   Poista