2016/07/27

Kun hän muuttaa pois..

Meidän pienin mies muuttaa pois meidän makuuhuoneesta. Kerroin teille aiemmin siitä kuinka meidän perheestä on juuri tullut vaipaton. (Jee!) Samaan aikaan kun tämä muutos tapahtui oivalsin myös, että emme tarvitse enää "vaipanvaihtopistettä", joka nyt on meidän makuuhuoneessa. Tai siis sellaista pistettä jossa säilytetään kosteuspyyhkeitä, vaipparoskista, vaippoja ja muita tykötarpeita. Samassa yhteydessä on myös aiemmin ollut luontaista pitää meidän pienen 2-vuotiaan vaatteet. Tai ainakin se oli kätevää silloin kun hän oli vauva, ja siihen ne vaatteet sitten ovat jämähtäneet yhteen isoon laatikkoon vaipanvaihtopisteen yhteyteen. Kunnes tuli tämä päivä kun vaippoja ei enää ole..

Ja niin me sitten siirrettiin hänen vaatteet meidän makuuhuoneesta pois poikien omaan huoneeseen. (Kuvia poikien huoneesta täällä). Vaikka tämä teistä ehkä tuntuu pieneltä asialta niin minusta tämä on melkoisen suuri askel. Tämä vaatesiirto on nimittäin meidän suunnitelmissa se ensimmäinen vaihe.  Seuraavaksi meillä on ajatuksena, että pojat myös kummatkin nukkuisivat yhdessä yötä tässä "isojen poikien" huoneessa ja meidän pienin mies muuttaisi kokonaan pois meidän makuuhuoneesta. Mitenköhän kestän nämä kaikki muutokset pois siitä pientaapero ja vauva-ajasta?! Yyyh..

Vaikka sydämeen sattuu ihan vähän, on tämä myös tavallaan kivaa. Nythän minä pääsen miettimään mitä minä haluan siihen vaipanvaihtopisteen tilalle makuuhuoneeseemme. Ehkä jotain täysin uutta?! Hihii..

-Såfin

4 kommenttia:

 1. Voih, kyllä kaikki muutokset mitkä vie kauemmas vauva-ajasta tuntuu niin haikeilta ♥ mutta etköhän sinä jotain keksi sinne tilalle ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä! <3 Olen vähän yllättynyt siitä kuinka haikealta tällainen pienikin muutos tuntuu. Onneksi voin lohduttautua sillä että kohta pääsen sisustamaan! Hihii.. :)

   Poista
 2. Tiedän tuon tuskan ja haikeuden! Meidän pitäisi myös kuopus muuttaa pois makuuhuoneestamme, mutta kun ei raaskittaisiin. 10 vuotta siellä on koko ajan joku tuhissut niin miten sitä muka osaisi nukkua ilman sitä suloista tuhinaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se jännää miten näistä vauva-ajatuksista haluaisi pitää kiinni! <3 Ja kyllä minä kans jokaisessa asiassa mietin miten pärjään kun ei ole enää sitä "vauvaa" vaan onkin isompi itsenäistyvä tyyppi!?

   Poista