2016/07/20

Kuvia meidän kotoa

Yksi kiva juttu siinä, että on ollut pitkään lomailemassa poissa kaupungista on ehdottomasti se kun taas saa tulla kotiin ja viettää aikaa siinä omassa tutussa ympäristössä. Ai vitsit, me olemme nauttineet. Tiedätte ehkä sen tunteen kun saa käpertyä siihen omaan sohvanurkkaan ja oitis löytää sen oikean asennon, tai sen kun menee ensimmäistä kertaa pitkästä aikaa nukkumaan omaan sänkyyn ja nukkuu todella sikeästi? Näin meillekin kävi. Pitkän ja pääosin muualla vietetyn loman ansiosta me olemme jälleen päässeet nauttimaan niinkin yksinkertaisesta asiasta: meidän omasta kodista..Ennen lomia meillä oli kunnon sisustusvimma päällä. Halusimme uusia ihan kaikki. Meidän olohuoneeseen tuli uusi 50-luvun lipasto ja meidän seinälle tuli aivan ihana uusi taulujuliste. Kerroin aiemmin lapsiperheiden suurimmasta sisustusmokasta joka liittyi meidän olohuoneen mattoon. Nyt meillä on myös uusi matto sohvien seurana. Keittiöstä raivasin tavaraa, laitoin uusia kortteja seinälle ja kasvejakin on tullut hankittua lisää kaikkiin huoneisiin. Siis oikeasti tämä koko touhu meni niin hulluksi, että jopa ostin yhdet tosi kivat tapetit ja meinasin, että nythän tässä aletaan remppaamaan oikein kunnolla. Onneksi osasimme kuitenkin sitten rauhoittua lomanviettoon ja jättää ne tapetit vielä toistaiseksi laittamatta.. Hihii..

Onko teillä joskus ollut tällaista sisustusvimmaa? 

-Såfin

10 kommenttia:

 1. Teillä on niin kaunis koti ♥ Välillä tekisi mieli pistää hyrskyn myrskyn, meillähän on vieläkin muuton jäljiltä varsinainen sisustaminen vaiheessa :D Ehkä tässä syksyn tullen paneudun asiaan ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nora! <3 Syksy on ihanaa aika sisustaa! Ei ole mitään parempaa kuin lähteä shoppailemaan sateisena päivänä! Hihii.. :)

   Poista
 2. Ihania kuvi <3 Teillä on kyllä niin nättiä ja näkee että todella rakastat sisustamista <3

  VastaaPoista
 3. Teillä on kyllä kaunis koti♥ Täällä on sisustusvimma pörrännyt koko vuoden, mutta tuloksia tulee tuskastuttavan hitaasti. Onneksi sama vimma on kuitenkin tarttunut mieheen eli kunhan hän ehtii alkaa jotain suurempaa oikeasti tapahtumaankin! Mä pääsen meidän matalasta ja tummasta katosta vihdoin eroon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tuttu tunne! Välillä suunnitelmia en enemmän kuin kaksi kättä pystyy toteuttamaan. Ja ihanaa jos teillä on tuollaisia suunnitelmia katon varalle - ne avartavat kotia tosi paljon!

   Poista
 4. Teillä on niin mahdottoman kaunis koti ♡♡

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanan näköistä teillä! <3

  VastaaPoista