2016/07/22

Viisi vuotta vaippoja!

En kovasti täällä blogissa ole kertonut mistään vaippahommista. Mutta nyt... NYT aion kertoa. Asia on nimittäin niin, että olemme vaihtaneet vaippoja päivittäin viimeiset viisi vuotta. Ajatelkaa, se on kuudesosa elämästäni. Kuudesosa elämää vaippahommia! Olemme kuluttaneet loputtomasti kosteuspyyhkeitä, kantaneet mukanamme varavaippoja ja vaihtovaatteita. Änkeydytty mitä ahtaimpiin vaipanvaihtohuoneisiin. Hikoilleet. Vaihtaneet. Lorutelleet. Jumpanneet pieniä jalkoja. Ainut mikä muuttui jossain välissä tätä vaippa-taivalta oli lapsi. Noh, kumminkin voisin tällä kokemuksella väittää, että kuulumme HC Vaippaklaaniin. Olemme nähneet ja kokeneet kaiken. (Voisikohan tämän kunniamaininnan lisätä ansioluetteloon? Hahaa..)

On syy miksi kirjoitan tästä asiasta nyt. Vihdoin saan sanoa, että NYT SE ON ohi! En tiedä miten voisin kirjoittaa tämän niin, että ymmärtäisitte miltä tämä tuntuu.  Murskavoitto! Tuplavoltti! Onnenkiljahdus! Törkeä tuuletus! Ei enää vaippoja. Ilman yhtään haikeutta äänessäni voin sanoa heipat kaikelle tälle touhulle!

Woopwoop!

-Såfin

PS. tätä vaipattomuutta ja kuivaksi harjoittelua on nyt takana noin 3 viikkoa, joten kai saa jo tuulettaa..??

4 kommenttia:

 1. Hyvä te!! Tai no lapset :D Meillä nuorempi käyttää vielä yövaippaa (ja kakkaa se ei suostu tekemään muualle kuin vaippaan), mutta muuten ollaan vaipattomia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeejee! :D On se kyllä huomattavasti paljon kivempaa näin, vaikka käyttäisi yövaippaa! Se fiilisi on jotenkin mahtava. Tää on vähän niin kuin selkeä merkki siitä, että on onnistunut (ainakin jossain) näin vanhempana.. Hihii.. <3

   Poista
 2. Todellakin tuo on tuuletuksen paikka! Meillä Onni on jo pitkään ollut kotona kuiva, mutta hän pelkää hysteerisesti kaikkia muita vessoja! Tai pelkäsi, sillä nyt aivan yllättäen kesällä ilmoitti, ettei hän ole vauva eikä vaippaa laiteta missään tapauksessa. Jännittyneenä pelkäsin mitähän tästäkin tulee, mutta hyvin on mennyt pojan aristeluista huolimatta :) On tätä niin kovin odotettukin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii.. Joo! <3 Ja hienoa edistystä myös teillä näissä vaippa-asioissa! Hyvähyvä! Tämä on jotenkin niin konkreettinen askel kohti helpompaa arkea, että ainakin minä olen aivan fiiliksissa!

   Poista