2017/07/11

Testissä: Freska kotisiivous (sis. alennuskoodi!)

Yhtenä aamuna ennen kuin lähdimme töihin meillä soi ovikello. Olimme sopineet kesäsiivouksesta Freska-nimisen yrityksen kanssa ja meille saapui sinä aurinkoisena aamuna iloinen siivooja. Meidän perheessä keskitytään kesällä elämyksiin ja ulkona olemiseen ja olemme siksi paljon poissa kotoa. Vaikka on kiva kokea kaikkea uutta, koti jää toiselle sijalle emmekä kerkeä kovin paljon panostaa jokaisen nurkan siivoukseen. Siksi ilahduimme suuresti kun saimme kuulla, että saisimme blogiyhteistyön merkeissä kesäsiivouksen Freska-nimisen yrityksen kautta. Freska:n missio on antaa ihmisille enemmän aikaa. Tämä mission osui ja upposi ainakin meille, sillä sitä me tarvitsemme. Enemmän aikaa.

kotisiivous helsinki
Kotisiivous Helsinki
Kokemuksemme Freska:n siivouspalveleuista oli kaikin puolin hyvä. Siivojaa saapui hyvissä ajoin aamulla sovittuun aikaan kotiovellemme. Hänellä oli mukanaan omat siivousaineet ja kotoa piti löytyä moppi, imuri ja lasta. Näytin meidän kodin hänelle ja annoin muutaman lisäohjeen. Hän ryhtyi hommiin ja hetken päästä hän jopa lauloi siinä työn lomassa. Täyden palvelun siivous siis. Hihii.. Siivousjälki oli erittäin hyvää ja jokainen nurkka oli puhdas. Hän jaksoi juurta jaksaen siirtää jopa meidän lasten lelut kirjahyllystä niin, että hän sai pestyä hyllyt. Vau! Meillä on kodissamme 117 neliötä ja sen suursiivoukseen meni 5 tuntia. Ja ai että - se tuoksu kun tulimme kotiin töistä. Täytyy sanoa, että tämä oli juuri sitä mitä meidän koti ja me tarvitsimme.

Mikäli sinua kiinnostaa Freska kotisiivous Helsinki-, Turku tai Tampere akselilla ja sinä olet Freskalle uusi asiakas niin minulla on ilo tarjota sinulle 25€ alennuksen ensimmäisestä siivouksesta.  Alennuksen saat antamalla nettisivuilla tehtävän varauksen yhteydessä koodin: ZWF1LF. Freskan siivous maksaa 34€/tunti ja jos sinäkin kaipaat vähän enemmän omaa aikaa, suosittelen ehdottomasti testaamaan!

-Såfin

/Yhteistyössä Perheblogit.fi ja Freska:n kanssa/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti