2017/07/20

Meidän lasten polkupyörät

Me olemme aktiivisesti liikkuneet polkupyörillä tänä kesänä. Olemme antaneet lasten opetella pyöräilemistä meidän vanhempien tuella niin, että me olemme kävelleet vieressä ja lapset ovat saaneet edetä omaan vauhtiin polkupyörillä. Etenkin meidän vanhempi 5-vuotias on oppinut reippaaksi maanteiden kuninkaaksi. Hulluttelin ehkä hieman viime viikolla kun suostuin ottamaan hänet mukaan juoksulenkilleni yhtenä aamuna. Jännitin turhaan sillä kevyt 5 kilometrin aamuhölkkä ei tuntunut hänellä missään, paitsi kuulemma käsissä. Hahaa.. Olen siis saanut uudet lenkkeilykaverin. Olimme enemmän kuin innoissamme kun saimme tietää, että saisimme pojille uudet lasten polkupyörät yhteistyön merkeissä. Tänä kesänä meillä on siis ollut testissä supermakeet Pinepeak Cruise lasten polkupyörät ja siksi nyt myös meidän pienempi 3-vuotias joka aiemmin on kulkenut potkuttelupyörällä on voinut aloittanut harjoittelemisen "isojen poikien" pyörällä apupyörien avittamana..

Nämä pyörät sopivat todella hyvin pyöräilyn harjoitteluun ja opetteluun. Pinepeak Cruise polkupyörä on kevyt ja siinä on sekä käsi- että jalkajarrut. Meidän 3-vuotiaalla on käytössä 12 tuumainen pyörä kun taas meidän 5-vuotiaalla on 16 tuumainen pyörä. Pakkauksessa on mukana apupyörät joten tämä todellakin soveltuu hyvin esimerkiksi ensipyöräksi. Vakiovarusteisiin kuuluu myös heijastimet ja soittokello. Meidän lapset ovat enemmän kuin innoissaan uusista pyöristään, onhan se hienoa kun saa olla samanlainen veljensä kanssa. Näissä on lasten mielestä erityisen hieno etutanko jonka ansiosta ne ovat kuulemma "rallipyörät". Joskus meistä vanhemmistakin tuntuu, että näissä pyörissä on ripaus rallia sillä liikumme aika vikkelästi paikasta toiseen. Hahaa.. Tänä vuonna meillä on vielä suunnitteilla tehdä hieman pidempi retki keskuspuistoon kunhan meidän nuorempi vielä saa hieman enemmän varmuutta pyörällä kulkemiseen.

Jollyroom.fi-sivuilla on näiden pyörien lisäksi tällä hetkellä paljon muitakin lasten ulkoiluvälineitä erittäin hyvään tarjoushintaan joten kannattaa käydä kurkkaamassa!

-Såfin

/Yhteistyössä jollyroom.fi:n kanssa - polkupyörät saatu/

1 kommentti:

  1. Voi mitä liikkumisen iloa♥ Meillä pojista nuorempi ei edelleenkään tykkää ajaa 12" pyörällään vaan potkuttelee mielummin. Osaa kyllä hienosti polkea, mutta tuntee polkemisen pyörällään olevan liian raskasta.

    VastaaPoista